3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová poprvé v sezóně ztratila, v Černicích prohrála na penalty


Branky


0

B-tým Černic si připsal cenný skalp, když dokázal na penalty udolat druhou Druztovou. Ta do té doby neztratila jediný bod, ale tentokrát prohrávala už po půli o dva góly. Hosté dokázali krátce po přestávce vyrovnat a za stavu 2:2 zápas dospěl až do penaltového rozstřelu, v němž už byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice favorita zaskočily

Druztová přijela do Černic v roli favorita, ale místní B-tým ji svou hrou pořádně zaskočil. Domácí totiž byli od začátku lepším týmem, počínali si výrazně aktivněji a obrana druhého týmu tabulky nevěděla, kde ji hlava stojí. Skóre se poprvé měnilo už v 18. minutě, kdy překonal Purkara v hostující bráně David Šádek. O sedm minut později navíc zvýšil na 2:0 Krzysztof Zeliński. Druztová byla v těchto minutách zralá na ručník a trenér Rusňák se rozhodl už po půlhodině hry vyztužit obranu Martinem Beránkem, kterého poslal do hry ze střídačky. Pro hosty byl poločasový stav 2:0 ještě milosrdný.

Druztová po přestávce rychle vyrovnala, vyloučení Nádraského ale nepotrestala

Po změně stran chtěli domácí i nadále pokračovat v aktivním pojetí fotbalu. V 51. minutě však Černičtí pustili soupeře do rychlého protiútoku, který zakončil gólem Jan Šlauf. O tři minuty později pak hráči Druztové sehráli další rychlou akci, na jejímž konci byl tentokrát kanonýr Tomáš Roubal, jenž zaznamenal už pátou trefu v sezóně – 2:2. Rychlé vyrovnání byl pro domácí samozřejmě velký šok, který se ještě umocnil v 60. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen jejich stoper Radek Nádraský. Hosté si ale v přesilovce nevytvořili větší tlak. Šance se naopak rovnoměrně střídaly na obou stranách, ovšem žádný z týmů už rozhodnout nedokázal. Na řadu tak přišly penalty.

V penaltové loterii už byly šťastnější Černičtí

Za nerozhodného stavu přišly tradičně na řadu penalty. V nich byly v poměru 6:5 úspěšnější domácí Černice, na jejichž straně selhal pouze Táborský. To za Druzstovou nedokázali skórovat hned dva fotbalisté.

 

Druztová zůstává i přes první bodovou ztrátu v sezóně druhá. Za týden navíc hostí šlágr kola, v němž vyzve v bitvě o první místo vedoucí Slovan Plzeň.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva):: „V prvním poločase jsme byli lepší. Myslím, že byli zaskočení, protože chtějí postoupit a ještě neprohráli. I druhou půli jsme začali dobře, ale bohužel ze dvou rychlých akcí vyrovnali na 2:2. Pak už to bylo nahoru – dolů. Rozhodčí nám pak vyloučil stopera a do konce tam ještě bylo pár šancí z obou stran.“

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „Myslím si, že jsme ten zápas pojali trochu lehkovážně. Byli jsme na něj špatně připraveni a soupeř byl v prvním poločase výrazně lepší. Můžeme být rádi, že jsme v něm dostali jenom dva góly. O přestávce jsme něco přeskupili a začala nám lépe fungovat organizace hry. Soupeř zřejmě i trochu polevil a nám se podařilo vyrovnat. Penalty už jsou loterie a ten bod na víc asi zaslouženě patřil soupeři.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - L. Táborský [-] , D. Šádek [-] , M. Chvojka [-] , K. Kaňák [-] (57. J. Müller [-] ) , K. Zeliński [-] , M. Müller [-] , M. Engl [-] , T. Engl [-] (62. J. Setikovský [-] ) , T. Václavík [-] , R. Nádraský [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (89. J. Hauptmann [-] ) , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] (46. J. Mašek [-] ) , J. Zeman [-] (30. M. Beránek [-] ) , L. Denk [-] , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , V. Němeček [-] (46. T. Linda [-] ) , J. Folk [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 6. R. Nádraský , 29. D. Šádek , 52. M. Engl , 90. L. Táborský . ČK: 60. R. Nádraský .
Hráči zápasu: D. Šádek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - OPALECKÝ Jiří, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.