Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr 5. kola městského přeboru pro Slovan, Reischig sesadil Smíchov z čela hattrickem!


0

Jednoznačným šlágrem kola 5. kola městského přeboru Plzeň byl souboj dvou dosud stoprocentních týmů. Třetí Slovan Plzeň přivítal vedoucí Smíchov. Utkání opanovali překvapivě jednoznačným výsledkem 4:1 domácí, kteří se tak stali novým lídrem tabulky. Velkou zásluhu na tom má Josef Reischig, který zazářil hattrickem a zastínil tak smíchovského Tomáše Knappa, na něhož se dotáhl v tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchovští hráli, domácí se smáli

Souboj dvou dosud suverénních týmů, které se navíc prezentují ofenzivním fotbalem, sliboval atraktivní podívanou.  A diváci, kteří si cestu na utkání našli, rozhodně nemohli z tohoto pohledu odcházet domů zklamáni.

 

Svěřenci trenéra Milana Kohouta měli doslova snový start do utkání. Už po 3. minutách hry se totiž prosadil Martin Vričan a Slovan vedl 1:0. V 19. minutě se navíc Spojaři radovali podruhé. Své galapředstavení načal dvacetiletý kanonýr Josef Reischig. Fotbalisté Smíchova se ale nehodlali s nepříznivým stavem smířit a i oni svým dílem přispěli k vysoké kvalitě zápasu. Své nadějné příležitosti však nedokázali dotáhnout do gólového vyústění a do přestávky inkasovali ještě jednou z kopačky Josefa Reischiga - 3:0.

Reischig zkompletoval hattrick, hosté už jen korigovali

Po přestávce pokračovala hostující snaha o zkorigování stavu, hodně aktivní byl zejména nejlepší střelec soutěže Tomáš Knapp. Domácí, které znovu výborně dirigoval kapitán Mareška, se ale dobře bránili, a když bylo třeba, byl na svém místě gólman Žáček. Když pak dvacet minut před koncem dovršil hattrick skvěle hrající Josef Reischig, bylo o vítězi zápasu definitivně jasno. Nic už na tom nezměnila ani korekce Jakuba Ostroluckého ze 77. minuty. Ten stanovil skóre na konečných 4:1 pro Slovan.

 

Slovan měl po utkání co slavit. Nejen, že poskočil do čela tabulky, ale Josef Reischig se v tabulce střelců dotáhl na dosud vedoucího Tomáše Knappa, který tentokrát vyšel naprázdno. Oba borci mají na kontě 8 gólů.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Nás nakopl ten rychlý gól ve 3. minutě. Oni ale nehráli vůbec špatně. Dá se říci, že my dávali góly a oni hráli, takže výsledek 4:1 průběhu neodpovídá. V minulých zápasech jsme někdy měli smůlu, ale tentokrát se k nám štěstí přiklonilo. Hráli jsme dobře, oni také, takže zápas to byl rozhodně kvalitní. Josefu Reschigovi se to utkání opravdu povedlo, dal hattrick, což je pro útočníka skvělá vizitka. Se vstupem do soutěže musíme být maximálně spokojeni, vždyť jsme neztratili ani bod. Za týden hrajeme s druhou Druztovou, která na nás ztrácí dva body, takže tam se rozhodne, zda se nám podaří ostatním odskočit.“




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - J. Reischig [-] (80. A. Radvanovský [-] ) , M. Ráb [-] (46. V. Rak [-] ) , M. Koranda [-] , D. Šenigl [-] , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] , M. Janoušek [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , L. Rout [-] (69. J. Řehák [-] ) , A. Zikmund [-] , A. Bušek [-] , J. Gruncl [-] , M. Sedláček [-] , J. Ostrolucký [-] , B. Mičan [-] (8. M. Rubricius [-] ) , R. Tyll [-] (46. M. Sládek [-] ) , K. Fajfrlík [-] (83. D. Rada [-] )

ŽK: 36. M. Ráb , 85. M. Janoušek - 63. T. Knapp .
Hráči zápasu: J. Reischig - T. Knapp .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Švantner František - KOMÍNEK Jiří, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.