2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bitvu rozhodl Soupír ve prospěch Chudenic


Branky


0

Byla to bitva se vším všudy od začátku do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně emocí, ale především pohledný fotbal podstatně vyšší úrovně, než minulý týden v Měcholupech. Dlouhá Ves před utkáním okupovala v tabulce druhé místo, domácí rovněž, ale to od konce, takže se zdálo, že karty jsou předem rozdány.

 

Příjemné slunečné počasí přilákalo množství diváků, kteří mohli sledovat, jak jsou chudeničtí Jánošíci od začátku připraveni nedávat favoritům nic zadarmo. Terén, na který si soupeř dost těžko přivykal, samozřejmě také sehrál svoji roli, domácí tým, na takovéto podmínky zvyklý, hrál svoji nakopávanou nátlakovku a ta přinesla ovoce již ve 25.´, kdy se tradičním průnikem středem přes stopera prosadil poprvé v utkání Honza Soupír.

 

Zaskočenému soupeři pár minut trvalo, než dokázal strávit průběh utkání, pak však hra dostala opět útočnou tvář, která po sérii šancí na obou stranách vyvrcholila vyrovnávací brankou. Po pravé straně se přes hráče probil dravý útočník a brankář byl bezmocný.

 

Poločasová remíza byla spravedlivá, stejně jako by byl vzhledem k předváděné hře spravedlivý i konečný remízový stav, domácím se však v nastaveném čase hodně zadařilo, Soupír svým druhým gólem posunul tým o dvě místa v tabulce výš. Opět brejk jako řemen, navíc s kličkou brankáři – 2:1. Velkým přínosem byl výkon Filipa Bláhy ve středu zálohy, svým nasazením a přehledem napomohl k dosažení skvělého výsledku největší měrou.

 

ZDROJ: facebook TJ Sokol Chudenice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chudenice
FB Chudenice: Příští utkání zajíždíme na půdu neznámého pro nás soupeře – do Malého Boru. Papírově jsme opět outsideři, kdo ale může při našich herních výkyvech předpovědět, jak to bude v neděli večer doopravdy vypadat!




Sestavy


TJ Sokol Chudenice
M. Lucák [-] - S. Hodan [-] , P. Vachtl [-] , D. Duchoň [-] (46. J. Osvald [-] ) - M. Stryczek [-] (61. T. Baxa [-] ) , J. Soupír [-] (46. P. Kadlec [-] ) , J. Rupert [-] , F. Bláha [-] - J. Soupír [-] - O. Göttinger [-] (46. M. Ježek [-] ) , L. Zoubek [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - J. Riepl [-] , P. Švajka [-] (60. M. Čech [-] ) , F. Dryje [-] , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] (52. F. Blažek [-] ) , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

ŽK: 30. J. Rupert , 42. J. Soupír , 63. P. Vachtl , 75. F. Bláha , 90. M. Ježek - 32. J. Mirvald , 54. F. Dryje , 63. J. Riepl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Habada Vladislav - ŽÁK Petr (N), BERÁNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.