3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Raková dvakrát stáhla náskok Touškova, ten uspěl až po penaltách


Branky


0

Zatímco ostatní týmy I.B startují až za dva týdny, Touškov se s Rakovou domluvil na dohrávce 13. kola už na 10. března. A jak utkání dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání celků z horní poloviny tabulky začalo zvolna a v prvním poločase diváci žádné branky svědky nebyli. Změny skóre přišly až po půli. V té šli domácí dvakrát do vedení, když se nejprve trefil Nosek a v 67. minutě Bouzek, ale na jejich trefy Raková vždy zareagovala - její branky vstřelili Štincík s Procházkou.

 

Touškov zvítězil v penaltách a před startem jarních odvet se vyšvihl na druhou přičku, s desetibodovou ztrátou na suverénní Kaznějov.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Vinš [-] (90. M. Beneš [-] ) - R. Voith [-] , L. Hodek [-] , A. Mezera [-] , J. Papež [-] - I. Momotov [-] , O. Karbusický [-] (34. A. Šimice [-] ) , P. Vyšata [-] (77. M. Karas [-] ) - J. Anděl [-] , V. Nosek [-] , M. Bouzek [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , M. Běle [-] (58. P. Procházka [-] ) , J. Štincík [-] , D. Kašpar [-] , L. Bůcha [-] , J. Bartoš [-] (78. V. Štincík [-] ) , P. Smitka [-] , A. Vrba [-] (55. O. Turek [-] ) , M. Reitspies [-]

ŽK: 39. A. Šimice .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Václav, OLIVERIUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.