5:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová smršť ve druhém poločase přivála tři body na voldušskou stranu


Branky


48. J. Černý , 60. T. Krákora (vl.) , 64. D. Rieger (p.) , 74. D. Rieger , 90. M. Zlatohlávek - 11. M. Šípek , 68. M. Huttr , 78. M. Šípek
0

Volduchy se pěti vítěznými zápasy v řadě vyhouply v tabulce 1. B třídy až do první poloviny, Strašice utrpěly několik debaklů a jsou pevně přikované k samotnému dnu. I tak potřebovali domácí opět zvítězit, protože tabulka soutěže je velice vyrovnaná a každé zaváhání může mrzet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, domácí přišli o kapitána...

Každopádně Volduchy začaly přesně tam, kde končily v Mýtě. Od začátku mdlý výkon plný nepřesností dával Strašickým naději na dobrý výsledek. Spartak v první půli držel míč a byl aktivnější. První rána do vazu pro domácí přišla už v 11. minutě, kdy se prosadil strašický Šípek a Spartak vedl 0:1!

 

Jestli si někdo myslel, že se Hřebenáři proberou, mýlil se. Strašice měly dál více ze hry a nebyly daleko od navýšení skóre. Ve 32. minutě totiž mohl opět hostující Šípek postupovat zcela sám na gólmana Fouse, když ale za záchrannou brzdu zatáhl stoper Přibík. Sudí Krauz neváhal ani vteřinu a voldušskému kapitánovi ukázal červenou kartu! Důležitý moment, který možná nakonec otočil misky vah na stranu Volduch! Strašice se totiž uspokojily a místo doražení oslabeného soka začaly spíše bránit a dokonce místy i zdržovat hru. Volduchy se postupně dostaly do zápasu a po kartáči o přestávce se hráči definitivně probudili.

Domácí nasázeli pět gólů

Domácí zpřesnili rozehrávku, začali lépe kombinovat, což přineslo brzy své ovoce. Hned ve 48. minutě se prosadil Jan Černý a bylo vyrovnáno – 1:1! Hřebenáři pokračovali ve hře na tři obránce, čehož hosté nedokázali využít. Ba co víc, v 60. minutě si po akci Riegera srazil míč do vlastní sítě strašický Krákora a Volduchy vedly 2:1! V 64. minutě pak voldušský kanonýr Rieger navýšil skóre, když se trefil z penaltového puntíku – 3:1!

 

O čtyři minuty později přece jen vykřesal Spartak jiskru naděje, když snížil M. Huttr – 3:2. Gólová přestřelka však nekončila a v 74. minutě to byl opět Hřebenář Rieger, který poslal Volduchy do dvougólového trháku – 4:2! Ani z něj se však Voldušští neradovali dlouho. V 78. minutě se podruhé v zápase prosadil strašický kapitán Šípek a bylo opět o co hrát – 4:3!

 

Volduchy si však konec zápasu pohlídaly. Naopak ještě v 90. minutě přidal definitivní pojistku střídající Zlatohlávek a bylo hotovo – 5:3! Volduchy tak i v oslabení dokázaly otočit nepříznivě se vyvíjející duel a poskočily o další příčku v tabulce výše! Naopak Spartak se ještě více propadl do letargie a se záchranou to bude mít moc těžké. Hřebenáři v posledním podzimním kole zamíří k těžkému zápasu do Plzně na Petřín, Strašice ukončí podzimní část zápasem poslední naděje s Tlučnou.  

 

AUTOR: Jan Vild



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - F. Melka [-] , J. Přibík [-] , R. Hoblík [-] - J. Černý [-] , R. Pernica [-] (74. M. Zlatohlávek [-] ) , M. Novák [-] , J. Straka [-] , J. Nedorost [-] , F. Škarda [-] (88. M. Pisařovič [-] ) - D. Rieger [-]

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - M. Giňa [-] , L. Pigula [-] , M. Šípek [-] , R. Štych [-] , Š. Huttr [-] , M. Huttr [-] , V. Šlapák [-] (66. J. Sommer [-] ) , J. Vildmon [-] , T. Krákora [-] (89. M. Hrabal [-] ) , P. Pospíšil [-]

ŽK: 42. J. Nedorost - 64. R. Paur . ČK: 32. J. Přibík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HRABĚTA Jan (N), PETEREC Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.