Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

5.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na gól se čekalo v Tlučné marně, rozhodovaly penalty


Branky


0

A jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném úvodu měl první střeleckou příležitost radnický Esterka, ale brankáře nepřekonal. V 16. min. hráč hostů Polášek nevyužil svou šanci. Domácí odpověděli střelou z vápna ve 20. min. Další příležitosti Radnic měli opět Esterka s Poláškem, ale bez brankového vyjádření. V 41. min. Habr střelou hlavou orazítkoval břevno domácí branky.

 

 

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a hned v 48. min. Habr nedokázal skórovat z malého vápna. V 55. min. těsně nad hlavičkoval Polášek. Domácí nebezpečně stříleli těsně nad branku v 65. min. V 77. min. Habr po rychlém protiútoku opět trefil břevno branky Tlučné. V 79. min. se vyznamenal brankář hostů Radnic Korner, který chytil střelu domácích z bezprostřední blízkosti. V 83. min. mohl rozhodnout utkání radnický Bělohlávek, ale ve vyložené šanci střílel těsně vedle tyče a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

 

V tomto  utkání  hosté nastoupili bez několika hráčů (Švajcr, Cozl, Valenta, Loukota), přesto mužstvo předvedlo velmi dobrý výkon. Radnice měli zejména ve druhé půli územní převahu, vypracovali si více šancí než domácí, trefili dvě břevna, ale branka domácích pro ně byla zakletá. Domácí byli úspěšnější v penaltovém rozstřelu a získali tak důležité dva body.

 

 

Autor : David Fuksa



Počet diváků: 58. Rozhodčí: Bína Roman - ŠNEBERGER Vlastimil (N), MELICHAR Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.