1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Melka hradešickým hrdinou, jeho branky obrátily skóre ve prospěch hostů


Branky


0

Domácí Hrádek šel rychle do vedení, ale nakonec vyšel naprázdno... Utkání přiblížil podrobně trenér hostujícího celku František Melka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se probrali po inkasované brance

Hrádek začal výborně. V jednoduché pozici udělali hostující hráči hrubou individuální chybu a nabídnutou příležitost domácí matador Holeček využil a poslal domácí již v 5. min do vedení. V dalším průběhu ale Hradešičtí rozhodně nebyli horším týmem. Postupně se z inkasované branky oklepali a byli nebezpečnější než domácí. Dvakrát zachránil domácí tým od inkasované branky výbornými zákroky Ryba a jednou mu pomohlo břevno. Těsně před koncem poločasu už byl ale krátký na střelu Lukáše Melky a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Melka rozhodl

I ve druhém poločasu hosté pokračovali v aktivní hře a nepouštěli domácí do šancí. Byli to naopak oni, kdo se častěji tlačil do zakončení a odměnou pro Hradešice byla druhá branka v síti domácích, kdy se dokázal prosadit opět Lukáš Melka. V zápase si mohl připsat hattrick, ale v další velké šanci neuspěl. Hosté přidali i třetí branku, ale ta nám nebyla uznána po hodně hraniční ofsajdové pozici. S přibývajícím časem vsadili domácí vše na útok a zatlačili soupeře do defenzivy, kdy hrozili hlavně ze standardních situací. Chvilku před koncem utkání mohli vyrovnat, ale Míček v bráně předvedl bravurní zákrok a Hadešičtí  jsme tak mohli slavit zisk velmi cenných bodů.

 

Zdroj: tj-sokol-hradesice.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): "Jak jsem předpokládal, do Hrádku jsme přijeli v hodně zeštíhlené sestavě, kdy jsme měli na lavičce náhradníků jen 15letého Michala Frančíka. V základní sestavě nastoupili kluci, kteří v poslední době moc herní praxe neposbírali, a tak jsem byl zvědav, jak to všechno dopadne. Musím pochválit celý tým. Bojovali jsme o každý míč a bylo na nás vidět, že jsme ochotni udělat pro vítězství maximum. Obrana fungovala bezchybně, velmi dobře zahráli kluci na krajích zálohy a dvakrát se dokázal prosadit Lukáš Melka, který nastoupil po delší době. Dokázali jsme si, že můžeme hrát vyrovnanou partii s každým týmem, pokud se vyvarujeme individuálních chyb a přidáme potřebnou bojovnost. Doufám, že po dnešním vítězství se odpíchneme k lepším výsledkům."



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , V. Skála [-] , Š. Gajdečka [-] (67. M. Kolář [-] ) , Z. Kodýdek [-] - A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , J. Brabec [-] , P. Matějka [-] - J. Kutil [-] , R. Holeček [-]

TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - P. Melka [-] , T. Nováček [-] , L. Šmrha [-] , F. Vaněček [-] - V. Panuška [-] , J. Hnojský [-] , F. Melka [-] , M. Buchta [-] - D. Vaněček [-] , L. Melka [-] (83. M. Frančík [-] ) -

ŽK: 75. J. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - BRŮHA Radek, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.