Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná odvezla z Hradešic tři body. Takhle to dál nejde, hřímali domácí


Branky


0

Hradešice se krčí na děleném posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu domácí vstoupili aktivně a hned v úvodu měli velkou šanci, kdy šli dva na jednoho, ale neskórovali. V dalších minutách měli domácí mírnou převahu, ale hra nebyla z jejich strany dobrá, chybělo pořádné nasazení a samozřejmě také fotbalová kvalita. Přesto domácí šli do vedení, kdy postupoval sám na brankáře David Vaněček a nezaváhal. Soupeř měl v prvním poločasu dvě příležitosti, ale dalekonosnou střelu vytáhl brankář na roh a následující hlavička mířila vedle branky.

 

Druhý poločas domácí opět začali lépe a nic nenasvědčovalo tomu, že by měli tento zápas ztratit. Sám na brankáře hostů postupoval opět David Vaněček, ale tentokrát neuspěl. Pak už začala hradešická tradiční tragédie. Hosté hrají dlouhý nákop do prostoru, kde je úplně sám Patrik Melka, který absolutně nezvládá lehkou herní situaci a odráží míč před svoje velké vápno. Tam Franta Melka ve snaze odkopnout balón fauluje a z následného přímého kopu hosté vyrovnávají. O chvilku později hostující brankář vykopává dlouhý míč, který letí až do vápna, brankář Dan Vávra  ho jen tečuje a hostující útočník otáčí skóre. Do konce utkání už se domácí jen protrápili, v mužstvu chybí vůdčí osobnost, která by strhla ostatní k bojovnosti a soupeř tak přidává třetí branku pěknou střelou ze střední vzdálenosti.

 

ZDROJ: http://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): "Realita je prostě taková, že hraje ten kdo má nohy, ale potřebnou fotbalovou kvalitu má tak polovina mužstva. Absolutně postrádáme bojovnost, chuť se porvat o vítězství a kdybychom takové výkony podávali v loňském roce v okresním přeboru, polovinu zápasů bychom prohráli. S veškerým respektem k soupeři musím říct, že koho jiného bychom měli porazit, než takhle slabou Losinou. Jenže nás opět poslaly do kolen naše vlastní primitivní chyby, které se opakují zápas co zápas. Příští týden jedeme do Hrádku a sám jsem zvědav, v jaké sestavě tohle utkání absolvujeme. Míra Šmrha pravděpodobně nebude, protože jako kapitán týmu dává přednost naháňce na černou zvěř, zraněný je Lukáš Zdichynec, Milan Melka, zápas nedohráli David Vaněček a Vašek Metlička. Dan Vonášek vůbec nereaguje, pravděpodobně uražen, protože nehrál v základu po letní přípravě, kdy absolvoval za celé léto dva tréninky. Je možné, že po mém pozápasovém vystoupení v kabině přibude uražených borců, ale takhle to prostě dál nejde."




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
D. Vávra [-] - M. Šmrha [-] , P. Melka [-] , T. Nováček [-] , L. Šmrha [-] - V. Panuška [-] , F. Melka [-] , J. Hnojský [-] , M. Buchta [-] - L. Zdichynec [-] (11. V. Metlička [-] ) , D. Vaněček [-] (76. M. Frančík [-] ) -

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - P. Novotný [-] (46. J. Hrach [-] ) , D. Matulka [-] , T. Hrach [-] , L. Šindelář [-] , M. Bodanský [-] , M. Pátek [-] , M. Veleman [-] , J. Votípka [-] , F. Mádr [-] , Z. Svoboda [-]

ŽK: 55. T. Nováček - 37. M. Veleman .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Komanec Petr - LIŠKUTÍN Antonín, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.