Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ticháček otevřel i uzavřel skóre a pomohl Pačejovu k výhře v derby!


0

Domácí museli otáčet výsledek, ale povedlo se jim urvat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po porážce v Hrádku čekal Pačejov reparát v dalším těžkém zápase, neboť derby jsou vždy nevyzpytatelná. Hradešice přijely do Pačejova správně namotivované. Přesto úvod zápasu lépe vyšel domácím, kteří svou aktivitu zužitkovali ve 21.minutě. Milan Kubaň dlouhým pasem našel Pepu Ticháčka, který utekl po lajně a z úhlu obstřelil hostujícího brankáře Míčka. Poté si však Pačejovští tradičně vybrali oddechový čas. A Hradešice trestaly. Ve 33.minutě po zaváhání v obraně skončila hlavička Davida Vaněčka s tečí pačejovského hráče v brance. Do konce poločasu hosté otočili výsledek. Ve 40.minutě po dalším zaváhání v defenzivě se míč dostal k volnému Michaelu Buchtovi a ten v koncovce nezaváhal.

 

O přestávce se v šatně domácí zdravě nahecovali (nechyběla ani vhodná motivace) a po změně stran vyběhl na trávník úplně jiný Pačejov. Najednou to šlo. Hráči se doslova předháněli v bojovnosti a dostali soupeře pod trvalý tlak. V 66.minutě vybojoval Milan Kubaň zdánlivě ztracený míč, předložil ho ve vápně Pepovi Hlůžkovi, který ho doslova procedil přes gólmana Františka Míčka. Domácí se pak dále hnali za vítězstvím a jejich snaha byla po zásluze odměněna. V 80.minutě se po ose Vašek Klásek - Pavel Polena dostal míč k Pepovi Ticháčkovi, který nekompromisní ranou pod víko rozhodl od tom, že tři body zůstanou doma. Hosté měli v 89.minutě velkou šanci na vyrovnání, ale tu bravurně zlikvidoval Ondra Štěpán.

 

Vítězství Pačejova je především za výkon ve druhém poločase zasloužené. Slušně hrané utkání s přehledem řídila trojice rozhodčích Josef Schneider, Miroslav Pena a Jiří Klik. 

 

AUTOR: Tomáš Cihlář pro www.sokol.pacejov.eu



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - F. Kába [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , V. Strolený [-] (62. J. Kodýdek [-] ) , J. Klásek [-] (53. P. Polena [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , P. Lávička [-] , M. Kubáň [-]

TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - M. Šmrha [-] , M. Melka [-] (85. M. Frančík [-] ) , L. Šmrha [-] (46. J. Hnojský [-] ) , T. Nováček [-] - V. Panuška [-] , P. Melka [-] (78. L. Mareš [-] ) , D. Vaněček [-] , M. Buchta [-] - L. Zdichynec [-] (71. L. Melka [-] ) , F. Melka [-] -

ŽK: 61. V. Klásek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PENA Miroslav, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.