F. Lorenc 80. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lorencův vlastňák zmařil Vrhavečské naděje


Branky


80. F. Lorenc (vl.)
0

Až do osmdesáté minuty drželi hosté nerozhodný výsledek. Pak si ale Lorenc po nedorozumění s brankářem vstřelil vlastní gól a rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu domácích

V dalším domácím zápase jsme se utkali se soupeřem, se kterým jsme se dobře znali z okresního přeboru a jen těžko jsme se mohli navzájem něčím překvapit. Začátek utkání patřil jednoznačně nám a během několika prvních minut jsme si vytvořili dvě velmi dobré příležitosti, ale Patrik ani Franta Melkovi neuspěli.

 

Pak se hra trochu vyrovnala, my jsme přesto měli mírnou převahu, ale všechny standardky s přehledem vyřešil hostující brankář. Hosté se dostali k šanci až ke konci poločasu, kdy zahrávali dva rohové kopy a ukázali, že v těchto herních situacích jsou nebezpeční.

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Měli jsme v poli mírnou převahu, do pořádné šance jsme se ale nedostávali, protože jsme špatně řešili finální přihrávku. V tomhle je vidět, že jsme stále hodně nervózní a ukvapení, což je pro vývoj zápasu často rozhodující. Velkou šanci měl Tomáš Nováček, kdy se po hezké kombinační akci dostal k odraženému míči, ale místo umístěné střely placírou volil razanci a odkrytou branku minul.

 

Bylo jasné, že kdo vstřelí v tomto zápase branku, ten zvítězí. Deset minut pře koncem přišel rozhodující moment zápasu. Hostující obránce si po nedorozumění s brankářem vstřelil vlastní branku a rozhodl tak o tomto vcelku vyrovnaném utkání.

 

Autor: František Melka pro web klubu TJ Sokol Hradešice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Dnes musím pochválit celý tým. Udělali jsme změny v sestavě a ty se osvědčily. Bratři Šmrhové ve stoperech hráli velmi dobře a za celý zápas nepustili hosty do jediné tutovky. K nim se ale přidali všichni kluci a dneska byl na hřišti mančaft s příkladnou bojovností i disciplínou. Naším velkým problémem je finální fáze, kdy si dokážeme vykombinovat dobrou příležitost, ale poslední přihrávkou se sami připravíme o šanci na vstřelení branky. Tenhle nedostatek se nechá odstranit jen kvalitním tréninkem, takže očekávám tento týden na trénincích plný počet.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - M. Šmrha [-] , M. Melka [-] , L. Šmrha [-] , T. Nováček [-] - V. Panuška [-] , P. Melka [-] , D. Vaněček [-] , M. Buchta [-] - L. Zdichynec [-] , F. Melka [-] -

TJ Sokol Vrhaveč
O. Pressl [-] - Z. Fait [-] , P. Reitmajer [-] , T. Jandečka [-] , J. Kaňák [-] (65. D. Janda [-] ) , F. Lorenc [-] , F. Hrach [-] , L. Malenka [-] , T. Vejskal [-] , V. Vacovský [-] , L. Lorenc [-] (81. J. Kozák [-] )

ŽK: 70. D. Janda , 88. L. Malenka , 90. F. Lorenc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KÖNIG Michal, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.