Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2017 10:15

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá si zastřílela proti Klenčí


Branky


0

Fotbalisté Bělé zakončili podzim ve velkém stylu, když rozstříleli Klenčí 6:1. Domácí zápas rozhodli už v první půli, v níž skórovali čtyřikrát. Hosté se dočkali čestného úspěchu až za stavu 6:0. Bělá tak stráví zimní přestávku na pěkném čtvrtém místě, Klenčí je i přes vysokou porážku osmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá zápas rozhodla už v první půli

Bělá do utkání nastoupila i s kanonýrem Miroslavem Bořilem, kterého v posledních týdnech sužovaly problémy se zuby. A domácí útočník ukázal hned v úvodní minutě, proč je pro svůj tým tak důležitý. Ze samostatného úniku sice neprostřelil brankáře Sokola, ale po následném závaru, kdy střelu Pustovojtla vykopával z brankové čáry obránce a dorážku Jakuba Černého vyrazil gólman, se už Miroslav Bořil nemýlil. Domácí byli aktivnější i nadále a v 18. minutě se radovali podruhé. Hostující hráči přišli o balón, kterého se na vlastní polovině ujal Pavel Jarina. Ten s ním přešel téměř celé hřiště a nakonec ho předložil Dominikovi Frankovi, který se trefil mezi nohy brankáře. Na 3:0 zvýšil Vladimír Iščenko, ke kterému se míč odrazil po rohovém kopu. Radost záložníka Startu byla veliká, jelikož se jednalo o jeho premiérovou trefu v 1.B třídě. Do přestávky se pak domácí prosadili ještě jednou. Miroslav Bořil se dostal za obranu Klenčí a podél gólmana poslal míč do sítě – 4:0. Hosté měli v první půli jedinou větší příležitost. Po standardní situaci tečoval míč na vlastní bránu Tomášek, ale gólman Jarina balón reflexivním zákrokem přizvedl nad břevno.

Domácí přidali další dva góly, Klenčí se dočkalo čestného zásahu

Do druhého poločasu se do domácí brány postavil padesátiletý Nikolaj Nikolaev, jelikož Tomáš Jarina si obnovil zranění, kvůli němuž vynechal předchozí zápas v Plané. Stále se ale hrálo spíše na druhé straně hřiště. V 56. minutě si domácí fanoušci zakřičeli „gól“ popáté. Po rohovém kopu Jariny se míč dostal na hranici šestnáctky k Dominikovi Frankovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. O šest minut později pak právě Frank zatáhl míč po pravé straně dopředu a předložil ho Jakubovi Černému před prázdnou bránu – 6:0. V 68. minutě se dočkali korekce i hosté. Po výkopu gólmana Spartaku si našel míč mezi domácími stopery Vladimír Čech a poslal ho za záda veterána Nikolajeva. Výsledkem 6:1 už zápas také skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): „Do utkání jsme nastoupili i s Bořilem a opět se ukázalo, že se jedná o klíčového hráče. Když hraje on, tak mužstvo podává trochu jiný výkon, než bez něho. Hned v 1. minutě otevřel skóre, v prvním poločase pak přidal ještě jeden gól. Oni měli v první půli jedinou šanci. O přestávce jsme si řekli, že musíme ještě trochu přidat. Že se musíme odvděčit divákům, kteří přišli. V první půli tam byly situace, kdy jsme spíše pochodovali, protože soupeř moc neběhal. Celkově jsme spokojeni. Měli jsme trochu obavy z terénu, ale naštěstí celý týden nepršelo a hřiště tak bylo na velmi dobré úrovni… Ani jsme nečekali, že budeme po podzimu takto vysoko. Vždyť loni jsme nasbírali zhruba stejně bodů za celou sezónu. Od prvních zápasů ale přišla herní pohoda. Když se vyhrává, je parta dobrá, horší je, když se prohrává. Musím pochválit celé mužstvo i za tréninkovou morálku. Nečekal jsem, že budeme trénovat pravidelně v 8 – 10 lidech a dokonce ve 14 – 16, když se vraceli dorostenci ze škol. Byla tam vidět ta chuť a od toho se všechno odvíjelo.“




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] (46. N. Nikolaev [-] ) - M. Tomášek [-] , M. Pustovojt [-] (56. L. Votava [-] ) , P. Jarina [-] (80. M. Kratochvíl [-] ) , V. Iščenko [-] , V. Hošek [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (62. M. Černý [-] )

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - M. Kovařík [-] (80. V. Čech [-] ) , V. Čech [-] , T. Hromník [-] , V. Čech [-] , J. Mifek [-] , M. Hojda [-] , J. Čech [-] , J. Řezníček [-] , T. Čipera [-] , M. Hojda [-]

ŽK: 76. M. Černý - 9. V. Čech , 51. J. Sokol , 58. V. Čech , 60. T. Hromník .
Hráči zápasu: D. Frank .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PICEK Lukáš - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.