1:2p.
(0:1)
40. F. Šlajs (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy vyhrály na penalty na půdě silné Kolovče, zápas ovlivnilo nepříznivé počasí


Branky


49. M. Duchoň - 40. F. Šlajs (vl.)
0

Nedělní zápasy v Plzeňském kraji měly společné jmenovatele v nepříznivém počasí a terénech na hranici regulérnosti. V náročných podmínkách se hrálo také utkání mezi Kolovčí a Kozolupy. Na rozbité hrací ploše, kterou po přestávce zasypal i sníh, se tak převážně bojovalo. Za stavu 1:1 utkání dospělo až do penaltového rozstřelu a v něm se z bodu navíc radovali kozolupští fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po kuriózním vlastenci

Koloveč byla při pohledu na tabulku poměrně jasným favoritem zápasu, ale špatné počasí, a s ním související velmi těžký terén, herní rozdíly mezi týmy vymazaly. Po zemi se prakticky nedalo hrát a tak oba celky balóny dopředu především nakopávaly. K vidění tak bylo minimum šancí a jediný gól první půle padl velmi kuriózním způsobem. Gólman domácích Schweigl rozehrál na obránce Františka Šlajse, který mu chtěl míč vrátit, ale místo toho ho nešťastně poslal přímo do vlastní brány.

Duchoň krátce po přestávce srovnal, pak už se jen bojovalo

Ve druhém dějství se hráči museli vypořádat s deštěm se sněhem a velkou zimou. Hned ve 49. minutě se dostal do šance Miloslav Duchoň, který zachoval chladnou hlavu a srovnal na 1:1. Za stále se zhoršujících podmínek se už fotbal hrát téměř nedal a na hrací ploše se odehrávaly spíše bahenní zápasy. Nebylo tedy divu, že 55 promrzlých diváků už nic zajímavějšího nevidělo a zápas tak dospěl až do penalt.

Druhý bod si odvezly Kozolupy

Prémiovým bodem se nakonec zahřáli fotbalisté Kozolup, kteří v penaltovém rozstřelu zvítězili 4:3. Koloveč v tabulce klesla na čtvrtou pozici, hostující Sokol je před posledním podzimním kolem desátý.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): „S fotbalem to nemělo skoro nic společného. Terén byl neregulérní. V první půli se hrálo na blátě a vodě, ve druhé dokonce sněžilo a mrzlo. Byla to hrůza. Zápas to byl opatrný, oba týmy nakopávaly míče, protože se na tom terénu nedalo vůbec kombinovat. Koloveč si dala na konci prvního poločasu vlastní gól, hned po přestávce z jedné šance vyrovnali. Pak už to byl z obou stran jen boj a došlo to až na penalty, v nichž jsme vyhráli. Celkově bylo k vidění minimum šancí. Do Kolovče jsme jeli s tím, že bod by byl zlatý. Vezeme dva, tak musíme být spokojeni.“



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Pluhař [-] (65. P. Dufek [-] ) , M. Vachtl [-] , P. Štverka [-] , M. Záhrobský [-] , J. Bron [-] (78. D. Duchek [-] ) , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] (61. J. Martínek [-] ) , P. Mráz [-] - J. Hucl [-] , V. Sláma [-] , P. Pancurák [-] - V. Kovář [-] (79. J. Beran [-] ) , J. Čech [-] - M. Bozděch [-] , M. Mráz [-]

Hráči zápasu: M. Duchoň .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KADLEC Jan (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.