0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Bezgólový zápas v Bělé, bod navíc získala v penaltovém rozstřelu Koloveč


Branky


0

Bělé to v posledních zápasech střílelo, ale proti tabulkovým sousedům z Kolovče se gólově neprosadila. Posledních pětadvacet minut navíc domácí dohrávali po červené kartě o deseti, takže bezgólovou remízu nakonec brali. Na penalty už byl úspěšnější hostující Slavoj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

Okresní derby sledovalo hned 153 diváků. Ti viděli bojovný fotbal s velkým nasazením na obou stranách. Šancí si však oba týmy mnoho nevypracovaly. Na domácí straně stojí za zmínku akce Jakuba Černého, který zatáhl míč po levé straně až k brankové čáře a po jeho zpětné přihrávce minul v dobré příležitosti bránu Votava. Na druhé stráně si hosté připravily dvě zajímavější situace, při nichž nechali vyniknout gólmana Jarinu. Do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Druhá půle přinesla emoce a červenou kartu na domácí straně

Po změně stran utkání pokračovalo ve stejném duchu. V 56. minutě poslala domácí lavička na trávník kanonýra Miroslava Bořila, který musel den před utkáním navštívit s bolavými zuby pohotovost. Klíčový útočník Startu byl na hřišti hned znát, ale v 65. minutě přišla pro domácí velká komplikace, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Frank. Fotbalisté Bělé byli i v deseti aktivní a Koloveč si tak v přesilovce vytvořila jedinou větší příležitost. Brankář Tomáš Jarina však téměř gólovou střelu v poslední chvíli vyškrábl na roh. Rozhodnout mohli i domácí. Zhruba deset minut před koncem našel Pavel Jarina v šestnáctce Jakuba Černého, který posílal míč před bránu na Bořila, ale tomu sebral gól obránce Kolovče. V závěru byl ještě vykázán hlavní pořadatel, který měl urážet hlavního rozhodčího, s jehož výkonem domácí nebyli zrovna spokojeni.

Jediným neúspěšným exekutorem byl domácí mladíček Černý

V penaltovém rozstřelu si vedli hráči obou týmů velmi dobře. Na domácí straně se mýlil jen nejmladší hráč na trávníku Martin Černý. Za Koloveč proměnili dokonce všichni exekutoři a z druhého bodu se tak radovali hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): „Byli jsme na ně dobře připravení, stejně jako oni na nás. Byl to zápas s minimem šancí. Nám se podařilo uhlídat jejich klíčové hráče Milotu a Duchoně. V první půli jsme měli dvě nadějné příležitosti, kdy jsme mohli dát gól. Oni tam měli dvě situace, kdy nás podržel gólman. My jsme začali zápas bez Bořila a ukázalo se, že je pro nás klíčovým hráčem. Den před zápasem byl v Plzni na zubní pohotovosti. Pak přišel s tím, že by to zkusil alespoň na půl hodiny. To se ukázalo jako důležité, na hřišti byl vidět. Pak nám nepřesný rozhodčí vyloučil Franka, ale i o deseti jsme tam měli situace, ze kterých jsme mohli dát gól. Oni tam měli ještě jednu příležitost, kterou opět zlikvidoval brankář Jarina. Řekl bych tedy, že to byla spravedlivá remíza.“




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] (73. M. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - J. Černý [-] , D. Frank [-] , P. Jarina [-] - V. Landrgott [-] - J. Černý [-] , L. Černý [-] , L. Votava [-] (56. M. Bořil [-] )

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - F. Šlajs [-] , P. Pap [-] , M. Vachtl [-] (80. M. Pluhař [-] ) , P. Štverka [-] , J. Milota [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , J. Bron [-]

ŽK: 9. V. Landrgott , 53. D. Frank , 57. M. Bořil , 66. P. Jarina , 80. M. Černý - 15. P. Pap , 17. J. Bron , 28. T. Mastný , 30. M. Sušický . ČK: 65. D. Frank .
Hráči zápasu: T. Jarina .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Ruda Daniel - CHMELÍK Miroslav, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.