Nedělní vichřice přivála Kozolupům výhru, Stráž doma šestkrát inkasovala


Branky


52. F. Veselý , 62. D. Vitoň - 8. J. Čech , 38. P. Pancurák , 44. J. Fikar , 50. V. Kovář , 55. J. Čech , 65. J. Čech
0

10. kolo 1.B třídy skupiny A bylo velmi bohaté na góly. V utkání mezi Stráží a Kozolupy jich padlo hned osm. Z toho šest jich vstřelili hosté, kteří tak protrhli sérii tří porážek v řadě. Hattrickem se o to zasloužil útočník Jakub Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy si vytvořily třígólový náskok

Nedělní počasí fotbalu zrovna nepřálo. Za silného větru a deště probíhal také souboj dvou celků ze druhé poloviny tabulky, Stráže a Kozolup. Hostům náročné podmínky a podmáčené hřiště vyhovovaly znatelně více. Už v 8. minutě je poslal do vedení kanonýr Jakub Čech. Hra Kozolup pak vycházela ze zajištěné obrany, ze které hosté vyráželi k nebezpečným brejkům. Na další gól se čekalo do 38. minuty. Hosté po faulu před šestnáctkou rychle rozehráli trestný kop, Pavel Pancurák dostal míč za obranu a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. Krátce před pauzou se Kozolupští prosadili i potřetí. Po rohovém kopu se míč odrazil k jejich hráči, jenž našel před prázdnou bránou Jana Fikara a tan to měl už jednoduché – 0:3.

Stráž na zvrat neměla, Jakub Čech se radoval z hattricku

Skvěle začali hosté i druhý poločas. Jakub Čech potáhl míč dopředu po pravé straně a po jeho přihrávce už to měl Vojtěch Kovář poměrně jednoduché. O dvě minuty později se dočkali i domácí, když po centrovaném míči zazmatkovala obrana Kozolup a míč uklidil do sítě František Veselý. Žádné drama se ale nekonalo. Naopak. V 55. minutě se zhruba ze 30 metrů opřel do míče Jakub Čech a jeho krásná rána zapadla za záda gólmana Tajstry. Stráž snížila na 2:5 opět po centru, který podcenil brankář Šašek a David Vitoň jeho zaváhání využil. Poslední slovo si však vzali hosté. Hattrick završil Jakub Čech, který obešel dva protihráče a přes padajícího gólmana přidal šestý zásah Kozolup.

 

Kozolupy se tak po třech porážkách v řadě chytily herně i střelecky, navíc poprvé v sezóně vyhrály na hřišti soupeře. Domácí naopak mají po další vysoké prohře o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): „Hrálo se v hrozném počasí na podmáčeném terénu, ale kupodivu to spíše vyhovovalo nám. Rychle jsme šli do vedení a i poté byli aktivní. Hrozili jsme především z rychlých brejků. Konečně se nám podařilo zvítězit venku, navíc to byl skoro zápas o šest bodů. Teď potřebujeme tyto body potvrdit za týden doma s Chodovou Planou. Pokud to vyjde, tak se snad dostaneme z nejhoršího. Pro mě to bylo vyloženě povedené utkání, tři góly jsem dával a na dva nahrával.“



Počet diváků: 79. Rozhodčí: NESVADBA Karel - DUSPIVA Václav, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.