Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá skórovala na hřišti Chodové Plané hned osmkrát!


Branky


0

Fotbalisté Bělé nad Radbuzou góly střílet umějí. Že jich ale na půdě Chodové Plané nasázejí hned osm, asi nikdo nečekal. Své zásahy si hosté rovnoměrně rozdělili do obou poločasů. To domácí se neprosadili ani jednou a zápas tak skončil jejich ostudným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá dominovala od samého začátku

Hráči Bělé si před týdnem s chutí zastříleli proti Stráži a dobré rozpoložení si přenesli i do zápasu na půdě Chodové Plané. Domácí načal hned v úvodu utkání vlastní gól obránce Jiřího Abramčuka. Hosté pak hráli s velkou chutí a vytvářeli si jednu šanci za druhou. V 8. minutě tak skóroval Václav Landrgott a stejný hráč přidal ve 20. minutě i gól na 0:3. Domácím se navíc při snaze zablokovat odkop brankáře lehce zranil kanonýr Chval. Ten sice v utkání pokračoval, ale zřejmě byl limitován. Ještě v první půli Start udeřil počtvrté, mezi střelce se zapsal také Mikuláš Pustovojt. Domácí tak odcházeli do šaten se svěšenými hlavami, prohrávali totiž 0:4.

Hosté skórovali čtyřikrát i po přestávce

Ani po změně stran hosty neopustila chuť hrát fotbal a střílet góly. Domácí brankář Petrželka tak musel lovit ze sítě další čtyři balóny. V 52. minutě jej překonal Miroslav Bořil a v 58. minutě se prosadil také Jakub Černý. Dvacet minut před koncem pak přišel na hřiště čtyřicetiletý Jiří Černý a hned o dvě minuty později zvýšil už na 7:0. Poslední hřebíček do hostující rakve zatloukl pět minut před koncem Mikuláš Pustovojt, který se trefil podruhé v zápase.

 

Bělá zvítězila už počtvrté v řadě a v těchto zápasech navíc skórovala 21 krát. Chodová Planá naopak v posledních dvou utkáních inkasovala 13 gólů.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): „Do Chodové Plané jsme jeli s tím, že nás čeká další těžké utkání. Chtěli jsme pokrýt především Chvala s Pelánem a to se nám stoprocentně podařilo. Všichni k tomu přistoupili maximálně zodpovědně, šli jsme za vítězstvím a to bylo rozhodující. Když vedete ve 20. minutě 3:0, tak se hraje úplně jinak. V poločase jsme hráče nabádali k maximální koncentraci. Podobný zápas jsme hráli s Postřekovem a nakonec ho vyhráli až 5:4 na penalty. Tentokrát k tomu ale hráči přistoupili tak, jak měli. Soupeř si za celý zápas nevypracoval jedinou šanci.“



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Benedikt [-] (46. P. Sykal [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] , J. Pelán [-] , M. Mikulík [-] (72. J. Ščasnár [-] ) , J. Abramčuk [-] , R. Ovčačík [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - D. Frank [-] (83. M. Kratochvíl [-] ) , P. Jarina [-] (76. L. Votava [-] ) - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] (70. J. Černý [-] ) - J. Černý [-] , L. Černý [-] , V. Hošek [-] (46. D. Häusler [-] )

ŽK: 32. R. Ovčačík , 79. D. Hanko , 80. P. Chval - 17. M. Bořil , 65. P. Jarina , 75. D. Frank , 87. M. Tomášek .
Hráči zápasu: V. Iščenko , V. Landrgott .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - KUNC Stanislav (N), ZAVADIL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.