Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor doma neudržel vedení proti Klenčí, tři body brali hosté


Branky


0

Utkání dvou rozdílných poločasů bylo k vidění v Boru. Zatímco v tom prvním byli domácí lepší a šli do šaten s vedením 2:1, tak po přestávce na trávníku vládli fotbalisté První chodské. Ti dokázali skóre otočit a odvezli si domů cennou výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali gól už ve 2. minutě, do kabin přesto odcházeli v lepší náladě hráči Boru

Tabulkově lépe postavený Bor vstupoval do utkání v roli mírného favorita. Hosté však začali utkání mnohem lépe a už ve 2. minutě potrestal nedůslednost domácí defenzivy Vladimír Čech - 0:1. Sokolové však zvedli hlavy a postupně začali soupeře přehrávat. V 11. minutě se postaral o rychlé vyrovnání Václav Hlaváč a i poté byli borští útočnějším celkem. Krátce před přestávkou se tak dočkali i obratu, autorem gólu na 2:1 byl Jiří Stránský. V té chvli to tak pro domácí vypadalo velmi nadějně.

 

Domácí se už jen bránili, Klenčí v závěru otočilo skóre

Domácí fotbalisté se po přestávce zatáhli hluboko na svou polovinu a jen bránili těsné vedení. Trestuhodné pasivity soupeře hosté s chutí využívali, ale dlouho nedokázali proměňovat své příležitosti. Na tom měl velkou zásluhu především gólman Sokola Petr Žalud, který chytal výborně, a jeho spoluhráči mohli především díky němu stále doufat v bodový zisk. Hráči Boru ale jen odkopávali míče, které fotbalisté Spartaku zase vraceli do jejich šestnáctky. V 74. minutě se hosté konečně dočkali, na 2:2 srovnal Vojtěch Mifek. Tlak Klenčí pokračoval a vygradoval v předposlední minutě řádné hrací doby, kdy obrovskou radost na straně První chodské odšpuntoval svým druhým zásahem v utkání Vladimír Čech.

 

Domácí tak ve druhé půli zaplatili za přehnanou pasivitu, kterou hráči Klenčí potrestali obratem v závěrečné dvacetiminutovce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Jaroslav Folejtar (vedoucí mužstva): „Do utkání jsme nevstoupili dobře a hned na začátku inkasovali. Pak jsme se ale zlepšili a dokázali skóre otočit na 2:1. Druhá půle se nám však vůbec nepovedla. Soupeř nás celou dobu tlačil, a když už jsme si mysleli, že bychom to mohli ubránit, tak jsme v závěru dostali dva góly a prohráli. Zbytečně jsme se oproti první půli zatáhli. Jen jsme odkopávali míče. Pochvalu si zaslouží brankář Žalud. Ten nás po přestávce dlouho držel ve hře o body.“




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - D. Štípek [-] , J. Blažek [-] (66. T. Janků [-] ) , D. Jutka [-] (66. J. Pokorný [-] ) , J. Burda [-] , J. Stránský [-] , V. Hlaváč [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-] , M. Hocmann [-] , J. Maczko [-]

Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Kmetík [-] (90. M. Hojda [-] ) , J. Houdek [-] , J. Sokol [-] , F. Smazal [-] (81. J. Mifek [-] ) , V. Čech [-] , V. Čech [-] , V. Mifek [-] , T. Hromník [-] , P. Osvald [-] , M. Psutka [-]

ŽK: 6. J. Blažek , 9. J. Stránský - 31. F. Smazal , 90. M. Psutka .
Hráči zápasu: P. Žalud - V. Čech .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - BLAHUTA Josef (N), PAJMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.