Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Meclov nezastavily ani Kozolupy


0

Fotbalisté Meclova aktuálně hrají ve velké pohodě. Kozolupy přehráli 3:0 a mohli si odškrtnout pátou výhru v řadě. Domácí se ujali vedení již v 6. minutě, ale uklidňující zásahy pak přidali až v závěru duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čižikov poslal Meclov do vedení už v 6. minutě

Rozjetý Meclov nastupoval do duelu proti Kozolupům povzbuzen čtyřmi výhrami v řadě. Meclovští fotbalisté jsou navíc nejproduktivnějším týmem soutěže a to potvrdili už 6. minutě, kdy se po zaváhání hostující defenzivy prosadil Jevgenij Čižikov. Domácí byli nadále aktivnější, častěji drželi míč na svých kopačkách. Nutno ale dodat, že i hráči Kozolup bojovali a několikrát zahrozili z rychlých protiútoků. Skóre se však do přestávky ani na jedné straně neměnilo.

Hosté dlouho drželi naději na vyrovnání, v závěru však dvakrát inkasovali

Do druhého poločasu Kozolupy nastoupily s odhodláním porvat se o body. Hosté dokázali podržet míč, solidně kombinovali, ovšem Meclov pozorně bránil, soupeře do šancí nepouštěl a navíc vyrážel do rychlých kontrů. Naději na zvrat vzal Sokolům až v 78. minutě po rychlém protiútoku Jevgenij Čižikov, jenž se trefil podruhé v utkání. V samotném závěru duelu se pak domácí fanoušci radovali ještě jednou, výhru Meclova 3:0 stvrdil v 89. minutě Milan Obdržálek.

 

Meclovští tak po vlažném vstupu do sezóny jedou. Zvítězili popáté v řadě a prohánějí nejlepší týmy soutěže. Kozolupy jsou na dvanáctém místě a příště je doma čeká silný Dlouhý Újezd.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): „Meclov byl rychlejší, běhavější. Po naší chybě nám dali rychlý gól. Domácí byli lepší ve středu hřiště, ale i my jsme si vytvořili nějaké šance. Ty ale buď skončily na obráncích, nebo je chytil brankář. Ve druhé půli, si troufám říci, že jsme byli i lepší, ale Meclov hrál na brejky. Sice jsme hráli více s míčem, ale do vyložených šancí jsme se moc nedostávali. Bylo to o tom druhém gólu. Místo, abychom vyrovnali, tak jsme po chybě dostali na 2:0. V poslední době bohužel nejsme směrem dopředu efektivní a v obraně děláme chyby, které nás sráží.“



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Malík [-] , J. Čižikov [-] , J. Suchý [-] (80. J. Vlasák [-] ) , J. Beran [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , P. Vogeltanz [-] , A. Roháč [-] (75. A. Stodola [-] ) , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - V. Kovář [-] , P. Mráz [-] , J. Fikar [-] , J. Bozděch [-] - M. Maštalíř [-] , P. Pancurák [-] (78. J. Martínek [-] ) , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] - M. Frič [-] , J. Čech [-] -

ŽK: 77. V. Kafka - 70. P. Mráz .
Hráči zápasu: J. Čižikov .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nešpor Petr - VÁCHAL Jindřich (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.