4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:15

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá přetlačila v dramatické přestřelce Kozolupy!


Branky


17. V. Landrgott , 49. P. Jarina (p.) , 66. D. Frank , 84. M. Bořil - 5. J. Fikar , 21. J. Hucl , 82. J. Čech
0

Fotbalisté Bělé nad Radbuzou zvládli sedmigólovou přestřelku proti Kozolupům a byť nejprve dvakrát prohrávali, tak nakonec zvítězili 4:3. O osudu utkání rozhodl až v 84. minutě Miroslav Bořil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký začátek, ve 21. minutě vedli hosté 2:1

Kozolupy přijely do Bělé jen s jedním hráčem na střídání, přesto jim nechybělo odhodlání. Utkání tak odstartovaly velmi dobře a už v 5. minutě se zásluhou Jana Fikara ujaly vedení. Domácí se rozkoukávali pomaleji, ale v 17. minutě se jim povedlo vyrovnat, trefil se Václav Landrgott. Hostující Sokol si však vzal náskok zpět jen o několik minut později. K rozehrávce přímého kopu se postavil Jiří Hucl a jeho střela, kterou ještě tečovala zeď, zapadla za záda brankáře Jariny – 1:2. Do konce poločasu ještě několikrát zahrozily oba celky, skóre se však už neměnilo.

Kozolupy přišly o bod v závěru, rozhodl Bořil

Také druhé dějství začalo pěkně od podlahy. Už ve 49. minutě byl souboj Kováře s domácím hráčem v šestnáctce posouzen jako faul obránce Kozolup a nařízenou penaltu přetavil ve vyrovnání Pavel Jarina. V 66. minutě se hráči Startu dokonce poprvé v zápase ujali vedení. Na konci brejkové akce se ocitl Dominik Frank, který nezaváhal – 3:2. Hosté se nevzdali a v 82. minutě dokázali srovnat. Pátou trefu v sezóně zaznamenal jejich útočník Jakub Čech. Radost však hráčům Kozolup dlouho nevydržela. Jen o dvě minuty později totiž domácím vyšla akce středem hřiště a Miroslav Bořil zápas rozhodl. V závěrečných minutách si už hosté žádnou příležitost k vyrovnání nevytvořili.

 

V pohledném utkání, jemuž by zmožná slušelo i penaltové rozuzlení, tak zvítězila Bělá 4:3, která přeci jen potvrdila roli papírového favorita.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): „Bylo to velice vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro Bělou nad Radbuzou. Oni měli možná o něco více šancí, ale spoustu toho pochytal náš gólman Radek Šašek. Po prvním poločase jsme vedli, ale ve druhém se do toho vložil rozhodčí. Písknul vymyšlenou penaltu, kdy náš hráč hrál balón, soupeř přes něj přepadl a podobný zákrok pak neodpískal na druhé straně. V 82. minutě jsme sice vyrovnali na 3:3, ale hned potom jsme nechali volný střed hřiště. Oni ten rychlý protiútok proměnili a pak už jsme žádnou příležitost na vyrovnání ani neměli.“



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] (75. M. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - J. Černý [-] , D. Frank [-] , P. Jarina [-] - M. Bořil [-] , V. Landrgott [-] (88. L. Votava [-] ) - L. Černý [-] , V. Hošek [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - V. Kovář [-] , P. Mráz [-] , J. Fikar [-] , J. Bozděch [-] - P. Pancurák [-] , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] - M. Frič [-] , J. Čech [-] , V. Tugui [-] (75. M. Maštalíř [-] )

ŽK: 28. D. Frank , 53. V. Iščenko , 73. M. Bořil - 37. V. Sláma , 49. V. Kovář , 68. R. Šašek , 70. M. Frič .
Hráči zápasu: M. Bořil - R. Šašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jakš Jan - BRŮHA Radek, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.