Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klenčí dostalo pět gólů od Meclova


Branky


65. J. Kmetík , 72. T. Hromník - 16. M. Obdržálek , 26. Z. Mareš , 60. J. Čižikov , 62. M. Nidl (p.) , 63. Z. Mareš
0

V dalším okresním derby fotbalové I. B třídy hostil klenečský Spartak aktuálně čtvrtý celek tabulky, kterým bylo mužstvo ZD Meclov. V prvním poločase byli lepším mužstvem hosté, jejich rychlá kombinační hra dělala domácí defenzívě velké starosti a tak si zaslouženě připsali poločasové vítězství 2:0. Po obrátce pak domácí přidali na aktivitě a po většinu druhé půle měli více ze hry, ale hosté jejich nesourodé obraně nasázeli ještě tři góly, takže na víc než na korekci výsledku to nestačilo a hosté si zaslouženě odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v prvním poločase lepší

V úvodním oťukávání vyslal slabou střelu na hostujícího gólmana Regendu, domácí Vojtěch Čech, ale neohrozil jej. V 5. minutě neuspěl na druhé straně ani hostující Večeřa, jehož volej domácí zblokovali. O dvě minuty později mohli jít do vedení domácí, když po akci Kmetíka vystřelil zleva z 8 metrů Vladimír Čech, ale Regenda míč reflexivně výborně vyrazil. Pak už přebírali pomalu iniciativu hosté. V 16. minutě zatáhl míč po levé straně meclovský Čižikov, našel nabíhajícího Kubicu, ten před vybíhajícím brankářem Paidarem posunul míč doprava na zcela volného Obdržálka, který jej bez problémů nasměroval do opuštěné branky - 0:1. Hosté dále ohrožovali domácí branku, ale ze dvou rohových kopů Obdržálka nic nevytěžili a Marešovu šanci zastavil odpískaný ofsajd. Ve 26. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti meclovský Večeřa, jeho střelu domácí gólman pouze vyrazil k levé tyči, kde mu Mareš udělal kličku a odklidil míč do odkryté branky - 0:2. Další akce dobře hrajících hostů skončila rukou Kubici a následná pak Marešovým ofsajdem. Domácí se probudili až v samotném závěru poločasu, ale dva centry hosté odvrátili a když ve 39. minutě našel Vladimír Čech nabíhajícího Vojtěcha Čecha, stačil jeho střelu zprava výborně vyrazit Regenda a bylo po šanci.

Domácí začali střílet góly až za stavu 0:5

Ve druhém poločase se domácí přece jen probudili a postupně vyrovnali hru v poli, ale šance si vytvářeli hosté. V 58. minutě zatáhl míč po pravé straně meclovský Čižikov, našel volného Kubicu, který však tutovku zazdil volejem zleva z 9 metrů, kterým nasměroval míč nad odkrytou Paidarovu branku. Když pak po centru Kubici odpískal rozhodčí faul na brankáře Paidara, přišla 60. minuta, kdy rozehrál zleva Kubica tr. kop přesně na hlavu nehlídaného Čižikova a ten z 5 metrů zvýšil na 0:3. O pouhé dvě minuty později bylo pro domácí ještě hůře protože po souboji domácího Mifka upadl v pokutovém území Klenčí hostující Mareš a byla na světě penalta, kterou proměnil Nidl - 0:4. Pouhá minuta pak utekla než padla další branka do Paidarovy sítě. To si naběhl na přihrávku meclovský Mareš a sám proti domácímu gólmanovi nezaváhal - 0:5. Za další dvě minuty, tedy v 65. minutě se dočkali i domácí, když se zblízka trefil Kmetík a snížil na 1:5. Když pak na jedné straně neuspěl ve skluzu hostující Obdržálek a na straně druhé Hromník, dočkali se domácí dalšího ůspěchu v 72. minutě, kdy střelu Vladimíra Čecha zleva vyrazil Regenda a u vzdálenější tyče usměrnil míč do sítě Hromník - 2:5. Kdo očekával zdramatizování utkání, byl jistě zklamán, protože hosté dobře bránili, sami se snažili o ofenzívu a další trefu domácím již nepovolili. Nic na tom nezměnily ani Hromníkovy střely v 76. a 77. minutě, ani tutovka Vladimíra Čecha po Hromníkově přihrávce, kterou Regenda vychytal. Na druhé straně skončily dvě akce hostů odpískanými ofsajdy Adama Stodoly a Mareše.

 

Převzato z www.fotbal.domazlice.cz (autor Vojtěch Kotlan)



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - F. Smazal [-] , V. Čech [-] , V. Čech [-] , J. Kmetík [-] , V. Mifek [-] , J. Řezníček [-] (46. M. Kovařík [-] ) , T. Hromník [-] (61. J. Mifek [-] ) , J. Sokol [-] , J. Čech [-] , P. Osvald [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Kubica [-] (68. J. Suchý [-] ) , Z. Mareš [-] , M. Obdržálek [-] (76. A. Stodola [-] ) , J. Večeřa [-] (83. A. Stodola [-] ) , M. Nidl [-] , J. Čižikov [-] , A. Roháč [-] , J. Malík [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 49. J. Čech , 61. V. Mifek - 44. A. Roháč , 66. J. Malík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duspiva Václav - ČERMÁK Vladimír, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.