FOTO: Klenčí udolalo tým Kozolup


Branky


53. J. Řezníček , 56. M. Psutka , 79. V. Čech - 15. J. Čech (vl.) , 72. V. Sláma
0

V prvním zápase v 1.B třídě zavítalo kozolupské A mužstvo na hřiště Klenčí. Klenčí, stejně jako mužstvo Kozolup, je nováčkem v krajské soutěži, když vyhrálo okresní přebor Domažlic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli

Čekalo se tedy vyrovnané utkání a snaha přivézt do Kozolup první body. Kozolupy začaly odvážně, do první velké šance se dostal Jakub Čech po průnikové přihrávce od Michala Friče, bohužel tváří v tvář brankáři svou šanci neproměnil a ukázalo se, že to možná byly právě souboje těchto dvou hráčů, které rozhodly zápas. Přesto šli hostující hráči do vedení, když po pravé straně pláchl obraně Valentin Tugui, odcentroval do vápna, kde si domácí srazili míč do vlastní branky - 0:1. Takto skončil první poločas a hosté šli do šaten s jednobrankovém vedením.

 

Domácí otočili

Domácí ve druhém poločase zatlačili hosty na jejich půlku a z tlaku vytěžili během 15 minut vyrovnávací branku - 1:1. Čtvrt hodinu hrůzy pro hosty dokonala penalta, když domácí hráč prošel od lajny přes celé vápno, kde narazil na Petra Mráze a ten jej poslal k zemi. Následovala penalta, ze které se domácí dostali do vedení (2:1). Poté se hra uklidnila a hosté se začali zvedat a postupně si vytvářet tlak, který přetavili ve vyrovnávací branku, Pavel Pancurák nacentroval do vápna, kde si míč zpracoval Vojta Sláma a přehozením brankáře srovnal (2:2).

 

Do konce zápasu zbývalo cca 15 minut a hra se přelévala za strany na stranu. Nadále pokračoval souboj Jakuba Čecha a domácího brankáře, který pochytal další jeho šance a tak přišel trest. Po zaváhání hostující obrany dotáhli domácí brejk do gólové tečky zápasu a dotáhli tak vyrovnaný a podle ohlasů i herně povedený zápas do vítězného konce (3:2).

 

 

Autor: Jakub Čech pro www.sokolkozolupy.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech: "Bohužel jsme do druhého poločasu nastoupil stylem že se nám nemůže nic stát naprosto bez koncentrace a to nás stálo body. První zápas tedy A mužstvo prohrálo,ale nemělo se za co stydět zápasu nechyběla bojovnost ani chuť hrát.Chybělo pověstné štěstíčko,které se k nám snad brzo přikloní. V poslední řadě patří velké poděkování fanouškům, kteří přijeli hosty podpořit a fandili i za nepříznivého stavu. Velké díky!"



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šálková Helena - HOMR Michal, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.