Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec si poradil s Mochtínem a ztrácí na něj už jen bod


Branky


0

BOLEVEC - Šlágr kola mezi vysoce postavenými celky se hrál v Bolevci. Diváci se určitě nenudili a viděli i jeden hattrick na domácí straně, o který se postaral Martin Zítek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pretzelmayer krásnou ranou snížil

Zápas jsme začali dobře, v 7. minutě vyslal Bublík do průniku po straně Zítka, jehož centr, k překvapení všech, skončil za zády hostujícího brankáře – 1:0. Hosté se ze smolného gólu oklepali rychle a měli dvě dobré šance na vyrovnání, naštěstí pro nás nemířili přesně. My jsme se nikam nehnali a spoléhali se na naší hlavní zbraň a tou jsou rychlé brejky. A právě z brejku jsme přidali druhý gól, hosté ztratili na naší půlce balon, ke kterému se dostal Pelnář, ten na nic nečekal a vyslal kolmici na Zítka, který tak postupoval sám na brankáře a v zakončení se nemýlil – 2:0. Za pár minut mohlo být ještě veseleji, ale Pelnář, po centru Zítka, trefil jen tyč. Hosté ale nic nezabalili a podařilo se jim vstřelit kontaktní gól, z hranice šestnáctky Jaroslav Pretzelmayer vymetl šibenici - 2:1. Hned na to jsme mohli jít opět do dvoubrankového vedení, ale Zítkovu povedenou střelu z 25 metrů vytěsnil brankář hostí na roh. Přesto to byl Mochtín, kdo měl v prvním poločase poslední slovo, po rohovém kopu hlavičkoval hostující hráč zcela osamocen, ale Körner nás důležitým zákrokem podržel. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro nás.

Zítek zkompletoval hattrick

Mochtín ve druhém poločase vrhl všechny síly do útoku a v 52. minutě mohl vyrovnat, hlavičku hostujícího hráče ale zastavila tyč naší svatyně. Mochtín jsme poté do větší šance nepustili, ale i my jsme byli ze začátku druhého poločasu bezzubí. V 68. minutě jsme se ale radovali ze třetího gólu, k odraženému balonu v našem vápně se dostal jako první Hibler, který hned vyslal dlouhou přihrávku na Zítka, který opět postupoval sám na hostujícího brankáře a opět mu nedal šanci - 3:1. Dvě minuty na to nám vyšla další brejková situace, Zítek postupoval sám ze strany, přihrál před prázdnou bránu Pelnářovi, který si s balonem ještě trochu zalaškoval, ale dokázal ho dostat do sítě – 4:1. Tyto dva slepené góly zlomily odpor Mochtína a utkání se tak už jen dohrávalo a my si tak připisujeme cenné 3 body.

 

Převzato z webu SSC Bolevec.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Martin Zítek, hráč SSK Bolevec: Výsledek zápasu sice vypadá jasně, ale Mochtín se u nás prezentoval dobrým fotbalem. Pomohl nám první šťastný gól, od té doby jsme spoléhali hlavně na rychlé brejky, které nám dnes vyšly dokonale. Pochvalu zaslouží Körner, který nastoupil poprvé po vleklém zranění a v závěru první půle nás důležitým zákrokem podržel. Jsme rádi, že jsme v posledním domácím zápase bodovali naplno.




Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Šiml [-] (46. O. Šnaider [-] ) , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] (80. M. Hackr [-] ) , L. Běl [-] (70. J. Thomayer ml. [-] ) , L. Ficu [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-] (82. V. Kalčík [-] )

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] (87. P. Švátora [-] ) , T. Velek [-] , J. Pretzelmayer [-] (82. J. Podráský [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

ŽK: 77. J. Hibler .
Hráči zápasu: M. Zítek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - RUBÁŠ Jaroslav, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.