Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice otočily zápas s Rokycany


Branky


0

KŘIMICE - Utkání nezačalo pro Křimice dobře a na konci první půle už prohrávaly 0:2. Domácí se ale vzchopili a brankou do šatny získali mírnou psychickou výhodu. Ve druhé půli pak obrat dokonali a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany vedly už o dvě branky...

Od prvních minut byli Rokycanští aktivnější a drželi míč na svých kopačkách. Domácí se do útoku dostávali jen sporadicky a jako první inkasovali. Po patnácti minutách se po závaru před bránou dostal míč na vápno, odkud vystřelil Vít Kopečný přesně k pravé tyči a Rokycany vedly - 0:1. Inkasovaná branka domácí Křimice probudila a ty vyrovnaly hru. Nebylo jim to ale nic platné, protože po laciné ztrátě balónu z osmatřicáté minuty se dostali hosté do dvoubrankového vedení. Pěkný centr z pravé strany totiž uklízel do prázdné brány Patrik Pfeifer a bylo to 0:2. Chvíli nato měl šanci domácí Kuneš, který dostal pěknou přihrávku do vápna, ale nepovedlo se mu obstřelit gólmana. Následně mohl korigovat Brousil po rohovém kopu, ale ani on neskóroval, když hlavou poslal míč mimo tři tyče. Ve dvaačtyřicáté minutě se ale přeci jen podařilo domácím snížit. Po dalším rohu doletěl míč k Tomáši Čechurovi, který jej procedil skrz pár hráčů až do sítě - 1:2.

Křen dokonal obrat

Druhý poločas začali domácí náporem, který byl způsoben zejména tím, že se Rokycanští zatáhli. Vyrovnat mohl Vonášek, který šel sám na brankáře, ale neproměnil. Proměnil až v sedmašedesáté minutě Václav Kuneš, který zpracoval míč od Čechury a z levé strany poslal míč k zadní tyči – 2:2. Devět minut nato se podařilo domácím otočit skóre, když kopali trestný kop kousek před vápnem. Bezdička parádní ranou orazítkoval břevno, od kterého se míč odrazil k úplně volnému Tomáši Křenovi, pro kterého nebyl problém poslat míč do sítě – 3:2. Domácí si poté zbývající část zápasu pohlídali a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, TJ Sokol Křimice: První poločas jsme hráli opravdu spatně a zaslouženě jsme prohrávali. Do druhého poločasu jsme se semkli a společně zabojovali a podařilo se nám zápas otočit. Šancí bylo na obou stranách dost, naštěstí jsme proměnili o jednu více...soupeř hrál dobrý kombinační fotbal, ale my jsme to spíš ubojovali.




Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Kratochvíl [-] , T. Křen [-] , J. Zapoměl [-] (65. F. Šváb [-] ) , J. Kovačič [-] (60. V. Vyskočil [-] ) , V. Kuneš [-] (88. M. Zach [-] ) , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , J. Vonášek [-] , V. Bezdička [-] (77. J. Rada [-] ) , J. Volena [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , M. Spěváček [-] (60. K. Vileta [-] ) , V. Kopečný [-] , O. Varga [-] , P. Pfeifer [-] , O. Mourek [-] , M. Ineman [-] , M. Chmelíř [-] (84. J. Lev [-] ) , L. Kouřil [-] (65. J. Kořínek [-] ) , J. Ječmen [-]

ŽK: 44. T. Čechura , 75. V. Bezdička - 65. O. Mourek .
Hráči zápasu: T. Čechura .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Křen Jiří - KAŠPAR Zdeněk, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.