Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice podlehly o dvě branky Bolevci, Zítek s Pelnářem se trefili dvakrát


Branky


0

SVÉRADICE - Domácí Svéradice přivítaly Bolevec, který by se v případě výhry posunul na čtvrtou příčku tabulky. Hosté vzali útok na čtvrté místo velmi vážně a už od prvních minut si šli za vítězstvím. Dvakrát se mezi střelce zapsal Pelnář se Zítkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelnář se Zítkem dali zápasu poločasovou podobu

Do zápasu jsme vstoupili výborně, hned ve druhé minutě vyvezl míč Hibler, který ho posunul Zítkovi a ten kolmicí vyslal do samostatného úniku Pelnáře, který zachoval klidnou hlavu a překonal domácího brankáře - 0:1. Chvíli na to mohl skóre navýšit Zítek, ale jeho přímý kop skvěle chytil domácí brankář. Domácí ze začátku zápasu propadali ve středu hřiště a z toho pramenil náš druhý gól, Hibler opět vyvezl balon, našel na středu hřiště Zítka, který vyslal Bublíka do úniku, ten zachoval chladnou hlavu a přihrávkou opět našel Zítka, pro kterého už nebyl problém skórovat do prázdné branky - 0:2. Tyto dva góly měly pro nás cenu zlata, jelikož ve zbytku poločasu a i zápasu byl náš soupeř aktivnějším a lepším celkem. Svéradice se dokázaly prosazovat, naštěstí jejich šance neohrožovaly Kalčíka v brance. V několika nadějných pozicích mířili hráči Svéradic buď vedle nebo našli připraveného Kalčíka. Do šaten jsme tak šli za slibného stavu pro nás.

 

Druhá půle skončila nerozhodně 2:2

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně a pokud možno přidat uklidňující třetí gól. To se nám ale nepovedlo, naopak po naší ztrátě v útočném pásmu využil soupeř rychlého brejku do naší rozhozené obrany a dokázal snížit zásluhou Romana Káby na rozdíl jediné branky - 1:2. Pár minut poté mohlo být ještě hůře, po centru ze strany se ke střele dostal zcela neobsazený hráč domácích, ale Kalčík nás skvělým zákrokem podržel. Chvíli na to bylo opět veseleji, Pelnář vyslal do samostatného úniku Zítka, který obešel domácího brankáře a pohodlně zavěsil - 1:3. Tento gól opět přinesl klid na naše kopačky a za dalších 8 minut už jsme vedli o 3 branky. Bublík poslal do vápna přetažený centr, kde se k balonu dostal Pelnář, který z úhlu, za pomocí teče jednoho z domácích hráču, uklidil míč do sítě - 1:4. Pět minut před koncem mohl Zítek dovršit hattrick, ale tentokrát v samostatném úniku ztroskotal na domácím brankáři. V závěru utkání pak domácí korigovali výsledek, centr ze strany zužitkoval A. Vachuška a upravil na konečných 2:4.

 

Převzato z webu: SSC Bolevec (www.sscbolevec.cz)



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Martin Zítek, SSC Bolevec: Vyšel nám skvěle začátek zápasu, což se ve finále ukázalo jako rozhodující moment. Po skvělém začátku převzal iniciativu náš soupeř a pěkně nám zatápěl, naštěstí pro nás ale svoje šance nedokázal dobře zužitkovat. Za stavu 2:1 nás pak důležitým zákrokem podržel brankář Kalčík. Nám se pak podařilo proměnit brejkovou situaci a když jsme pár minut poté přidali i čtvrtý gól, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Tohle vítězství se ale nerodilo lehce.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - M. Heimlich [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] , K. Hoch [-] , F. Nováček [-] (68. D. Klas [-] ) , V. Brůha [-] , M. Chaloupka [-] (74. M. Jedlička [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , L. Běl [-] , L. Ficu [-] , O. Šnaider [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-]

ŽK: 33. O. Šnaider , 65. J. Hibler .
Hráči zápasu: M. Zítek , M. Pelnář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ruda Daniel - PENA Miroslav, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.