4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka otočila duel s Rokycany a bere tři body


Branky


0

PLZEŇ - Košutka přivítala béčko Rokycan. Ty šly v sedmé minutě do vedení, ale domácím se podařilo utkání otočit ve svůj prospěch. Dvěma góly pomohl Košutce ke třem bodům Dan Triner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka spálila velkou šanci a následně inkasovala

Košutka na svého soupeře doslova vlétla a už ve třetí mohla jít do vedení po centru Kalaše a šanci Fikara, který špatně trefil míč a následně minul poloprázdnou bránu. V sedmé minutě za tuto trestuhodně neproměněnou šanci byli domácí potrestáni, když Henzáček ztratil míč, rokycanské křídlo nacentrovalo do vápna, kde Řežábek při pokusu o odkop na mokrém terénu podklouzl a Patrik Pfeifer otevřel skóre – 0:1. Následující minuty nepřinesly nic pohledného, neb hra byla plná nepřesností. Až po půl hodině si jeden z týmů vytvořil šanci. Byla to Košutka, která mohla zásluhou Lišky srovnat, ale ten při střele do prázdné brány trefil pouze ležícího spoluhráče Trinera, jenž se v předchozích chvílích srazil s brankářem hostí. Vyrovnání přišlo v osmatřicáté minutě, kdy chyboval hostující Votava, Daniel Triner vystihnul nerazantní malou domů a podél gólmana vstřelil první gól Košutky – 1:1. Ve dvaačtyřicáté minutě bylo v táboře domácích ještě veseleji, když si Pekník zpracoval míč ze vzduchu, obešel obránce, křižně přihrál Jakubuu Chabrovi, který poslal Košutku do vedení – 2:1.

Pekník vstřelil poslední branku utkání

Druhá půle jasně patřila domácím, kteří svého soupeře nepustili téměř k ničemu. V pětašedesáté minutě pak přišlo navýšení skóre, když se podruhé v zápase trefil Daniel Triner, který těžil ze skvělé práce Pekníka – 3:1. Poslední branku utkání pak v nastaveném čase vstřelil po rohovém kopu Jan Pekník, který skvěle umístil svou hlavičku mimo dosah brankáře – 4:1



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Zaskočil nás gól v úvodu utkání, po kterém byl výkon kostrbatý a rozpačitý, ale od vyrovnávacího gólu jsme podle mě byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Rokycany měly šikovné hráče a místy dobře kombinovaly, ale tentokrát to nestačilo.

FC Rokycany B
Jan Sefzig, kapitán FC Rokycany B: Povedlo se nám vytvořit v prvních minutách tlak, a povedlo se nám dát i se štěstím gól. Až do inkasování, které bylo soupeři přineseno na podnosu hrubou individuální chybou, jsme měli hru pod kontrolou poté se soupeř chytl a půle skončila pro nás špatně... druhou půlku jsme šance měli nic se nám nepodařilo dát, ale soupeř trestal vše...



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Chabr [-] (82. M. Primas [-] ) , F. Řežábek [-] , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (79. J. Blažejovský [-] ) , Z. Rolko [-] (46. L. Kovařík [-] ) , T. Pekník [-] (85. J. Stanka [-] ) , J. Hemzáček [-] , J. Kalaš [-] (46. J. Pekník [-] )

FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - M. Ineman [-] (33. M. Votava [-] ) , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , J. Vitouš [-] , V. Holek [-] (66. M. Trnka [-] ) , O. Havlíček [-] , L. Kouřil [-] , J. Planeta [-] , J. Sefzig [-] , M. Chmelíř [-]

ŽK: 62. M. Chmelíř .
Hráči zápasu: D. Triner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - KULHÁNEK Milan, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.