J. Kellner 71. (p.)
J. Zíka 76.
J. Valenta 81.
3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vedli už o dvě branky, domácí ale zápas stihli v posledních dvaceti minutách otočit


Branky


71. J. Kellner (p.) , 76. J. Zíka , 81. J. Valenta - 65. P. Váchal , 70. P. Váchal
0

BUKOVEC - Mrákovští se výsledkově i herně zvedají, o góly se zase stará Pavel Váchal, který udeřil i v Plzni, a to dokonce dvakrát. Poté však uviděl červenou kartu, která zřejmě rozhodla o tom, že tři body budou brát domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Utkání bylo vyrovnané a branku diváci v první půli, i přes velké množství šancí, neviděli. Zato ve druhé půli jich padlo pět!

V posledních pětadvaceti minutách se s brankami roztrhl pytel

Na první branku utkání si čtyřicítka diváků musela počkat až do pětašedesáté minuty, kdy se prosadil hostující Pavel Váchal po křižném pasu Vondraše. Tentýž hráč se zapsal do listiny střelců ještě jednou, a to v sedmdesáté minutě, kdy dlouhý aut prodloužil V. Duffek a Váchal na malém vápně bodlem vstřelil svou devátou branku v sezoně a posunul se na pátou příčku v tabulce střelců - 0:2. Minutu nato kopali domácí pokutový kop po faulu brankáře Korby na domácího hráče a v téže minutě uviděl Váchal první žlutou kartu v zápase za protesty proti odpískané penaltě. Míč si postavil Jiří Kellner a svou druhou brankou v sezóně vykřesal svému týmu jiskřičku naděje na bodový zisk. V šestasedmdesáté minutě se přihlásil ke slovu opět agilní Váchal, který to však se svou aktivitou příliš přehnal a od rozhodčího Hájka uviděl druhou žlutou kartu, což znamenalo kartu červené barvy, a tak musel předčasně do sprch. Mrákovští dohrávali tedy čtrnáct minut v deseti. Před Váchalovo červenou kartou přišel pro hostující Mrákov ještě další trest v podobě vyrovnávací branky, o kterou se postaral Jiří Zíka 2:2. Černou mrákovskou desetiminutovku završil v jednaosmdesáté minutě svou třetí brankou v sezóně Josef Valenta a domácí tak dokonali dokonalý obrat - 3:2. Mrákov byl psychicky na dně a už nenašel na tři rychlé branky Bukovce žádnou protihru. Z dobře rozehraného zápasu tak odjel bez bodu. Domácí se naopak dostali díky výhře na desátou příčku I.A třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Plzeň - Bukovec
Filip Vraštil, hráč SK Plzeň - Bukovec: Mrákov byl houževnatý soupeř a po vyrovnané první půli jsme dostali dva slepené góly, takže jsou to pro nás zlaté body, když jsme v závěru dokázali otočit, protože Mrákov svou kvalitu má.

TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, TJ Sokol Mrákov: Do zápasu vstoupili lépe domácí, drželi více balon a my čekali na jejich chybu, po několika šancích na obou stranách se šlo do šaten za stavu 0:0. Pokud si někdy budu spojovat zápas ovlivněný sudím, tak to bude právě tenhle, vedeme 2:0, zápas se zdá být rozhodnut a co nepřijde, penalta, tak sporná, že ji ani hlavní neviděl a pískal ji s naprostým přehledem, a od té doby šlo všechno proti nám, co vzájemný zákrok to příímák proti nám, červená karta za faul na gólmana, ale když se to stalo na druhé straně nebyla z toho ani blbá žlutá, prostě tohle nevím, jasně, že jsme to tam už měli uhrát, když jsme vedli 2:0 úplně jinak, ale bohužel se nám nedařilo, věřím, že to příště zlomíme a potrápíme Zruč.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - P. Podzimek [-] , J. Havelka [-] , J. Sluka [-] - J. Kellner [-] , J. Nový [-] , J. Zíka [-] , S. Kaše [-] (46. M. Matys [-] ) , J. Šimr [-] - J. Valenta [-] , F. Vraštil [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] (88. P. Michálek [-] ) , J. Dufek [-] - V. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] (77. V. Vojtko [-] ) , A. Kopecký [-] , T. Duffek [-] - P. Váchal [-]

ŽK: 71. O. Korba , 71. P. Váchal , 78. V. Duffek . ČK: 76. P. Váchal .
Hráči zápasu: P. Váchal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - KOURA Radim, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.