1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka bere bonusový bod po penaltovém rozstřelu, ten trval až do desáté série


Branky


0

ČERNICE - Malé plzeňské derby se hrálo v sobotu na půdě plzeňských Černic, kam zavítala Košutka. Domácí se snažili veškeré své míče směrovat na čtvrtého nejlepšího střelce soutěže Stoilova, ale hostující obrana odolávala. Po brance na každé straně pak následovali penalty, které se protáhly až do desáté série.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách, a tak to pokračovalo celý první poločas. Výjimku tvořila šance hostujícího Trinera, který si naběhl na dlouhý balón Pekníka, obhodil si dokonce i brankáře, ale na balón už nedosáhl. Z šance tak nebylo nic. Domácí Černice mířily veškeré své balóny na kanonýra Stoilova, ale bez úspěchu. Kolem třicáté minuty měly domácí Černice největší tlak, a bylo to díky sérii rohových kopů, z kterých však kromě závaru ve vápně Košutky nebylo nic, a tak první půle skončila bez branek.

Triner předvedl úchvatné sólo, Kozák vyrovnal 11 minut před koncem

Druhý poločas začali lépe domácí fotbalisté, kteří mohli jít v padesáté minutě do vedení, ale jednoho z domácích útočníků zastavil reflexivním zákrokem brankář Frémund. Skóre se tak měnilo až o šest minut později, kdy předvedl něco ze svého fotbalového umění Daniel Triner. Nejprve převzal míč po přihrávce do běhu, poté si pohrál s jedním z obránců domácích tak, že mu dvakrát míč zaseknul, dalšího obránce si obhodil a rázem stál tváří v tvář brankáři Daňkovi, kterého chladnokrevně překonal a Košutka vedla 0:1. Následující minuty se hosté zatáhli a bránili svůj hubený náskok, což se jim krutě vymstilo. V devětasedmdesáté minutě zaváhal při rozehrávce Fikar, balón mu sebral domácí záložník, poslal míč na Radka Kozáka, který vyrovnal na 1:1. Ke konci zápasu mohl jeden či druhý tým strhnout vedení na svou stranu, kdy bylo k vidění několik šancí a pohledný fotbal nahoru, dolů. Gól už však nepadl, a tak utkání došlo k penaltovému rozstřelu.

O vítězi rozhodla až desátá série

Košutka začala penaltový rozstřel výborně, když proměnila první čtyři pokusy. Černičtí naopak jednou zaváhali a rozhodnout tak mohli Tomáš Pekník, avšak neproměnil. Následně se netrefili za Košutku ani Kovařík s J.Kalašem, ale Černičtí své pokusy také neproměňovali. Rozhodla tak až desátá série, kdy se prosadil Fikar a bonusový bod tak putoval na Košutku.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Zápas jsem celý sledoval ze střídačky, takže myslím, že mohu hodnotit v klidu a objektivně, přišlo mi to jako vyrovnané utkání, kdy my se snažili kombinovat a domácí spíše hledali kanonýra Stoilova, který byl opět nebezpečný. Se ziskem dvou bodů z Černic jsme spokojený, tomu odpovídala i pozápasová oslava, z které se někteří sbírají ještě teď



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - O. Marušinec [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] , J. Nedvěd [-] - P. Mastný [-] (75. J. Běhounek [-] ) , F. Švejda [-] - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-] (65. R. Kozák [-] ) - K. Zeliński [-] (59. J. Mastný [-] ) , J. Müller [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Chabr [-] (78. J. Stanka [-] ) , F. Řežábek [-] , F. Fikar [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (89. J. Blažejovský [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Kalaš [-]

ŽK: 63. J. Nedvěd - 81. J. Kalaš .
Hráči zápasu: D. Triner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - VALENTA Martin, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.