0:3
(0:1)
41. M. Wolf
50. L. Leitl (p.)
74. M. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov veze z Žichovic tři body


Branky


41. M. Wolf , 50. L. Leitl (p.) , 74. M. Wolf
0

ŽICHOVICE - Tlumačov si jel do Žichovic pro devátou výhru v sezóně a od úvodních minut to neměl vůbec jednoduché. Branka do šatny mu však psychicky pomohla a následné dvě branky v druhé půli znamenaly další tři body do tabulky. Žichovice se branky nedočkaly a doma prohrály podruhé za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov čtyři minuty před pauzou otevřel skóre

V úvodu utkání byly lepší domácí Žichovice, které měly několik náznaků šancí, k většímu ohrožení branky, kterou hájil Touš, však nedošlo. Ve čtrnácté minutě měli hosté první obrovskou šanci, kdy šel sám na bránu jeden z útočníků, na brankáře Kozlíka ale nevyzrál. Překvapivě vyrovnaný zápas se hrál i v dalších minutách, tentokrát však bez větších šancí na skórování. Když už to vypadalo, že první půle skončí bez branek, tak udeřili tlumačovští fotbalisté. V jednačtyřicáté minutě se po dlouhém nákopu za obranu dostal k míči Martin Wolf a střelou přes gólmana Kozlíka otevřel skóre – 0:1.

Wolf nevěděl co s balónem, tak vystřelil...

Do druhého poločasu vstoupili Žichovičtí s touhou vyrovnat, ale ta byla rychle zažehnána, neb v jednapadesáté minutě se dopustili faulu ve vlastním pokutovém území a rozhodčí Homr byl nucen odpískat pokutový kop. Míč si na značku postavil Luděk Leitl a se štěstím poslal Tlumačov do dvoubrankového vedení – 0:2. Kozlík byl blízko chycení, když vystihl směr střely, ale na prudkou ránu si jen sáhl, vyrazit už ji nedokázal. Po této brance domácí vyklidili střed pole a tím pádem se dostávali pod neustálou hrozbu hostujících brejků. Ve čtyřiasedmdesáté minutě si míč vzal Martin Wolf, zhruba na dvaceti metrech od brankové čáry nevěděl, co s míčem, a tak si vzpomněl na nepsané pravidlo „když nevíš co s míčem, vystřel“, a útočník Tlumačova opravdu vystřelil. Jeho rána k překvapení všech vymetla všechny pavučiny Kozlíkovy brány a hosté vedli už o tři branky – 0:3. Zbývající minuty se nic zajímavého nestalo, a tak Tlumačov dokráčel k deváté tříbodové výhře v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: Přijel silný protivník, proti kterému jsme však odehráli smolný zápas. Nejdříve dostaneme gól do šatny, poté penalta a třetí gól životní střela, kterou dotyčný pár let nezopakuje... My jsme nehráli špatně, předvedli jsme zodpovědný a důrazný výkon, avšak soupeř potrestal každou naší sebemenší chybu. My nyní musíme tedy přivézt nějaké body z Křimic, abychom domácí ztrátu vynahradili.

TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč TJ Start Tlumačov: Zápas v Žichovicích nebyl jednoduchý, ze začátku hry jsme hráli to, co domácí, kteří jen nakopávali balony a důrazem se nás snažili přehrát, ale to jim vůbec nevycházelo. My jsme se pak zklidnili a snažili se konečně hrát naši hru a také jsme vstřelili první gól a trochu jsme se zklidnili. Druhý poločas už jsme hráli svoji hru a domácí nás ničím nepřekvapili, pak jsme z penalty dali na 2:0 a hlídali jsme si výsledek a třetí gól byl už pojistkou, když se nádherně trefil náš gólostroj Goggy (Martin Wolf).



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - V. Jech [-] , O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] (58. G. Bujok [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] (86. M. Kafka [-] ) , J. Minařík [-] - M. Wolf [-] , J. Pfeifer [-] (89. M. Peleška [-] ) - F. Copák [-] (83. T. Čadek [-] ) , J. Bárta [-] (76. L. Hruška [-] ) , M. Frček [-]

ŽK: 68. J. Šimáček , 84. M. Linhart - 49. L. Leitl .
Hráči zápasu: P. Rojík - J. Malík , M. Wolf .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Homr Michal - LIŠKUTÍN Antonín, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.