3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov otočil zápas s Chlumčany a poslal je na poslední místo


Branky


0

Mrákovští šli do utkání s výhledem odpoutání se z posledního místa. Do domácího zápasu s Chlumčany dali vše, a nakonec právě Chlumčany poslali na samotné dno tabulky I.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haník poslal Chlumčany do vedení

Domácí vstoupili do utkání lépe, než soupeř, ale trápili se s koncovkou. Poté, co Mrákovští nevyužili několik slibných šancí, udeřili hosté. Domácí stoper Vondraš udělal chybu v rozehrávce, kterou namazal Oldřichu Haníkovi a Chlumčany šly v pětatřicáté minutě do vedení – 0:1! Do konce prvního poločasu už se žádný gól neurodil, ale diváci viděli jednu červenou kartu v rukách rozhodčího Čermáka. Ve 44. minutě totiž byl faulován hostující Petr Šmíd, kterého zákrok Růžka tak rozzlobil, že do svého protihráče vrazil ramenem. Rozhodčí tento incident posoudil jako hrubé nesportovní chování a ukázal Šmídovi červenou kartu. Chlumčany tak musely dohrávat celý druhý poločas v deseti.

Váchal byl ústřední postavou druhého poločasu

Druhý poločas už jasně patřil domácím fotbalistům, kteří měli o jednoho hráče navíc. V 57. minutě poslal domácí trenér na zelený pažit Pavla Váchala a později si musel mnout ruce za tak vydařené střídání. Váchal totiž již po dvou minutách na hřišti skóroval, když číhal na zadní tyči, kam dostal přihrávku od Stýskala a míč poslal do sítě – 1:1. Po několika minutách se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, když ve vápně fauloval domácí Rybár. Penaltu rozhodčí odpískal, ale hosté ji neproměnili, když Korba skvěle podržel svůj tým.

 

V 68. minutě se opět angažoval Pavel Váchal, který tentokrát obdržel parádní přihrávku od Kopeckého a rychlý protiútok zakončil brankou na 2:1. Mladík v dresu Mrákova mohl završit hattrick o pár minut později, kdy unikl všem obráncům, ale sám před gólmanem netrefil bránu.

 

Domácí Mrákov se poté trochu zbytečně zatáhl a snažil se ubránit hubený náskok. Chlumčany měly několik šancí na srovnání, ale naopak udeřili Mrákovští, kteří šli v šestaosmdesáté minutě na zteč a přihrávku od Váchala uklidil za Fryše Václav Duffek3:1. Více se nestalo a Mrákovští mohli slavit první tříbodové vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Domácí fanoušek: Mrákov byl lepší, ovšem náš tým neproměňuje spoustu šancí, to nás trápí už déle, naštěstí to Pavlovi lepilo a rozhodl v náš prospěch a body zůstali doma.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: Brzy...



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Dufek [-] , P. Rybár [-] (80. V. Eliáš [-] ) , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] (88. P. Michálek [-] ) - V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] , A. Kopecký [-] - M. Růžek [-] (57. P. Váchal [-] )

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] , M. Vojáček [-] (70. T. Fleissig [-] ) - V. Dušek [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlík [-] - O. Haník [-] (75. J. Kraus [-] )

ŽK: 44. M. Růžek , 69. P. Rybár , 79. J. Stýskal - 61. O. Haník . ČK: 44. P. Šmíd .
Hráči zápasu: P. Váchal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - KŘÍŽ Lukáš, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.