4:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany překvapily a z Kralovic si vezou bod


Branky


0

Kralovice nečekal těžký soupeř, ale papírové předpoklady se minuly s realitou. Rokycanští přijeli nabuzení a po poločase vedli o dvě branky. Domácím se podařilo utkání dovést do penaltového rozstřelu díky hattricku Lavičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany zaslouženě vedly o dvě branky

Rokycany byly od úvodních minut lepíš a také šly zaslouženě do vedení. Střelu z hranice vápna z devětadvacáté minuty si do své vlastní brány vstřelil kralovický Ondřej Dušička při nepovedeném odkopu. Rokycany tak vedly 0:1. Když už to vypadalo, že první půle skončí jednobrankovým vedením Rokycan, tak se hosté trefili ještě jednou. V pětačtyřicáté minutě zahrávaly Rokycany rohový kop, který se nepovedlo domácí na několik pokusů odvrátit a Jakub Planeta zvýšil na 0:2.

Lavička hattrickem vyrovnal

Druhá půle patřila jasně domácímu Janu Lavičkovi, který vstřelil hattrick. Svou první branku vstřelil ve dvaapadesáté minutě a nutno říci, že to byla branka opravdu nevšední. Lavičkův rohový kop totiž propadl až do brány – 1:2. Hosté si ale vzali dvoubrankové vedení zpět. Ve čtyřiašedesáté minutě chyboval domácí stoper Vlk a Rokycanští šli do přečíslení, které gólově zakončoval Patrik Pfeifer1:3. Psala se sedmdesátá minuta a Jan Lavička snižoval po svém úniku ranou z vápna na 2:3. V 79. minutě oslabil svůj tým Chvosta, který neudržel nervy na uzdě a atakoval soupeře loktem. Za svůj prohřešek si vysloužil červenou kartu.

 

V závěrečných minutách mohli hosté stvrdit své vítězství další brankou, ale Šott svůj tým podržel, když vychytal protihráče, který pálil z malého vápna. To muselo Rokycany hodně mrzet, neb minutu před koncem inkasovaly vyrovnávací branku. Kůsa zatáhl míč po lajně, nacentroval na Jana Lavičku, který vystřelil domácím alespoň bod – 3:3.

Penalty pro Kralovice

Pokutové kopy pak dopadly lépe pro domácí Kralovice, které vyhrály 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Rokycany byli v zápase lepším týmem. V poločase zaslouženě vedli 2-0. My jsme pouze bojovali, fotbal jsme nehráli. Bojovností jsme získali dva body. Nemohli bychom se divit, kdybychom padli.

FC Rokycany B
Jan Sefzig, kapitán FC Rokycany B: Z naší strany velmi dobrá první půle, dokázali jsme se důrazně prosadit v koncovce a přineslo nám to dva góly a žádný jsme nedostali. Druhá půle byla o hodně složitější a z naší strany značně horší. Sami jsme si zdramatizovali průběh hry. Nedařilo se nám navázat na konec první půle a soupeř to trestal. Za stavu 2:3 jsme nedali dvě 100% šance. Lepší bod než nic, ale štve mě, že jsme tam ty dva nechali...



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] (90. J. Bodurka [-] ) - M. Kulhánek [-] , P. Bulín [-] (46. M. Pánek [-] ) , M. Horyna [-] , M. Bulín [-] , O. Dušička [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] (46. M. Zeman [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Kůsa [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Trnka [-] (58. V. Holek [-] ) , P. Pfeifer [-] (75. P. Plzák [-] ) , J. Lev [-] , O. Mourek [-] , J. Vitouš [-] , O. Havlíček [-] , L. Kouřil [-] (82. M. Votava [-] ) , J. Planeta [-] , J. Sefzig [-] , V. Kopečný [-]

ŽK: 50. M. Horyna , 68. M. Kůsa , 71. M. Chvosta - 12. V. Kopečný , 49. P. Pfeifer , 73. O. Havlíček . ČK: 79. M. Chvosta .
Hráči zápasu: J. Lavička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duspiva Václav - LIŠKUTÍN Antonín, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.