Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov si připsal první body do tabulky, vyhrál penaltový rozstřel


Branky


0

Rokycany B přivítaly Mrákov, který nezískal v I.A třídě ještě ani jeden bod. Utkání přineslo hned několik obratů ve skóre a muselo diváky bavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopecký tři minuty před pauzou poslal Mrákov do vedení

Rokycany chtěly na Mrákov vletět a jako první skórovat, aby měly klid na kopačkách. To se nakonec povedlo, ale až ve třiatřicáté minutě. O úvodní branku zápasu se postaral Patrik Pfeifer a domácí vedli 1:0. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. V osmatřicáté minutě se trefil Jaroslav Stýskal, který skóroval ve druhém zápase za sebou – 1:1. Čtyři minuty nato se povedlo Mrákovu otočit skóre! Na poločasových 1:2 upravil Antonín Kopecký a bylo zaděláno na drobné překvapení.

Domácí hráč si vstřelil vlastní branku

Rokycanští si v kabině řekli své a do druhé půle vstoupili nejlépe jak mohli. Ve dvaapadesáté minutě se totiž trefil Matěj Spěváček a bylo opět vyrovnáno – 2:2. A aby obratů ve skóre nebylo málo, tak se v šestašedesáté minutě podruhé v zápase trefil Patrik Pfeifer, který poslal Rokycany znovu do vedení – 3:2! Hosté z Mrákova ale brzy srovnali. Už v sedmdesáté minutě se totiž trefil hostující kanonýr Pavel Váchal a bylo znovu vyrovnáno. O další obrat ve skóre se postaral domácí Josef Vitouš, který ovšem neskóroval do sítě Mrákova, nýbrž do své vlastní. V oficiálním zápise o utkání je sice psán kapitán Jan Sefzig, ale ten se pouze snažil zabránit centru, po kterém následovala vlastní branka Vitouše. Psala se 73. minuta, kdy se Mrákov podruhé v zápase ujal vedení – 3:4. Když už to vypadalo, že bude Mrákov slavit první body v sezoně, a navíc rovnou tři, tak se v šanci ocitl domácí Ondřej Mourek a v šestaosmdesáté minutě poslal utkání do penaltového rozstřelu – 4:4.

Penalty pro Mrákov

Penaltový rozstřel nakonec přisoudil bonusový bod Mrákovu, který zvítězil 5:6, a připsal si tak první dva body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jan Sefzig, kapitán FC Rokycany B: Z naší strany hrozně chaotické utkání, propadali jsme často v osobních soubojích... Záblesky lepší hry byly, ale ne delší jak 10 minut, nedáváme jasné šance a styl "nedáš, dostaneš" nás už dlouhodobě trestá...

TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, hráč TJ Sokol Mrákov: Vstup do zápasu jsme měli lepší, vytvořili jsme si i několik gólových šancí ale domácí nás po srážce našich obránců potrestali dorážkou z blízkosti brány. Naštěstí to trefy Jardy a Tondy do poločasu otočili. Druhá půle vyšla zpočátku lépe domácím, byli aktivnější a vytvářeli si šance, vyrovnali tak, že jsme nechali 3x dorážet jednoho hráče tu samou střelu, a to by se stávat nemělo, a poté hosté přesnou hlavičkou zápas otočili. Na vyrovnávací gól mi nahrál parádní přihrávkou Jarda Stýskal a když už jsme přidali další gól s pomocí domácího kapitána byli jsme v euforii, k našemu neštěstí jsme opět nedokázali ubránit výhru a po propadnutém balonu za obranu hosté vyrovnali pár minut před koncem. Při penaltách se blýskl opět náš brankář Korba, a i díky němu jsme přivezli 2 body.



Sestavy


FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - O. Varga [-] (59. L. Kouřil [-] ) , M. Spěváček [-] , M. Černý [-] , J. Vitouš [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] (57. O. Mourek [-] ) , M. Ineman [-] , V. Holek [-] (79. D. Vokáč [-] ) , J. Sefzig [-] , J. Koc [-] (33. J. Planeta [-] )

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Dufek [-] , P. Rybár [-] , P. Vondraš [-] , L. Čermák [-] (80. V. Eliáš [-] ) - V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] (65. P. Váchal [-] ) , A. Kopecký [-] - M. Růžek [-] (68. V. Vojtko [-] )

ŽK: 42. M. Ineman , 65. J. Planeta , 72. O. Mourek .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Pena Miroslav - BUREŠ Jiří, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.