6:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov si s chutí zastřílel a je znovu první


Branky


4. M. Wolf , 16. J. Bárta , 53. M. Wolf , 58. M. Tesař , 73. M. Wolf , 89. J. Bárta - 47. K. Soukup
0

Do Tlumačova přijely Svéradice, které nezažívají zrovna ideální sezónu. Jejich kolísavé výsledky přinesly nejednou debakl a ten si hosté odvezli i z Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vkročili do zápasu pravou nohou

Domácí vstoupili do utkání výborně. Již ve čtvrté minutě totiž otevřel skóre po pěkné akci Martin Wolf a domácí vedli 1:0. V šestnácté minutě už to bylo o dvě branky. Tentokrát střelecký zápis zaznamenal Jiří Bárta, který se trefil již potřetí v sezóně – 2:0. Domácí měli jasně navrch a hnali se za dalšími brankami, ty už ale v první půli nepřidali. Ta tak skončila dvoubrankovým vedením Tlumačova.

Wolf zkompletoval hattrick

Začátek druhé půle přinesl zdramatizování. Již po dvou minutách se totiž trefil svéradický Karel Soukup a hra dostala novou zápletku – 2:1. Naději na vyrovnání ale tlumačovští brzy zhasli. O šest minut později totiž zaznamenal svou druhou branku v zápase Martin Wolf a domácí vedli opět o dvě branky – 3:1. Svéradické fotbalisty tato branka srazila do kolen a domácí vstřelili ještě tři branky.

 

V osmapadesáté minutě se do listiny střelců zapsal také Michal Tesař, který svou druhou branku v sezóně vstřelil po třech týdnech – 4:1. Poprvé se trefil do sítě Zruče

 

Pátá odbila na stadionu v Tlumačově ve třiasedmdesáté minutě. Hattrick totiž zkompletoval Martin Wolf, pro kterého to byla již desátá branka v sezóně – 5:1.

 

Tlumačovští neměli dost a v devětaosmdesáté minutě skórovali pošesté! Poslední střelecký zápis patřil znovu Jiřímu Bártovi, který tak uzavřel skóre na konečných 6:1. Tlumačov v pohodě dokráčel ke třem bodům a vrátil se na první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Radek Šindelář, hráč TJ Start Tlumačov: Soupeř přijel zjevně s velmi improvizovanou sestavou a jen s 11 hráči. Průběh zápasu tomu odpovídal, brzy jsme dali první gól a do poločasu, mimo druhého gólu, ještě mnoho šanci nevyužili. V druhé půli byla naše efektivita o něco lepší. Tabulka vypadá zatím dobře, ale v naší hře je stále co zlepšovat.

FK Svéradice
Roman Kába, hráč FK Svéradice: Brzy...



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - R. Šindelář [-] , J. Malík [-] , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] , J. Minařík [-] (80. D. Vraštil [-] ) - M. Wolf [-] (88. P. Procházka [-] ) , J. Pfeifer [-] (72. L. Mikeš [-] ) - F. Copák [-] , M. Frček [-] (84. L. Hruška [-] ) , J. Bárta [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , K. Soukup [-] , M. Voříšek [-] , T. Valach [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] , S. Makovec [-]

ŽK: 12. J. Pfeifer - 69. F. Nováček .
Hráči zápasu: M. Wolf .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Valenta Martin - ČERMÁK Vladimír, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.