Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoilov vstřelil druhý hattrick po sobě, tentokrát do sítě Mrákova


Branky


0

Mrákovu se vůbec nedaří a je zatím bez bodu beznadějně poslední. Na jeho půdu přijely plzeňské Černice, které se pohybují v horní polovině tabulky. Hosté nezapomněli přivést svého kanonýra Petra Stoilova, který byl znovu ústřední postavou zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, ale hosté třemi brankami otočili

Utkání začalo lépe pro domácí Mrákov, který šel do vedení po dvaceti minutách, kdy se trefil Jaroslav Stýskal a dal tak šanci Mrákovu na první bodový zisk v sezóně – 1:0. Brance předcházel průnik Váchala, který prošel přes tři hráče, přenesl hru doprostřed, odkud se míč posunul na kraj zálohy, ze které přišel centr právě na Stýskala, jenž hlavou otevřel skóre. To ale bylo z mrákovské strany na dlouhou dobu vše.

 

Ve čtyřiadvacáté minutě se poprvé ukázal hostující kanonýr Petr Stoilov, který vyrovnal na 1:1. Za další čtyři minuty už Černice vedly. O gól se postaral Radek Kozák, pro nějž to byla druhá branka v sezóně – 1:2.

 

Poté se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách, ale branka padla už jen jediná. V jednačtyřicáté minutě se podruhé v zápase trefil Petr Stoilov a hosté vedli už o dvě branky – 1:3. Za tohoto stavu také první půle skončila a hosté ji vyhráli zaslouženě.

Rybár vykřesal naději, ale Stoilov znovu skóroval

Druhý poločas patřil Mrákovu, který se snažil se zápasem něco udělat. Domácím však chyběl klid na kopačkách při finální přihrávce, ale přesto se jim podařilo snížit. Kontaktní branku vstřelili ale až v sedmaosmdesáté minutě, kdy utkání zdramatizoval po závaru před hostující brankou domácí Pavel Rybár a bylo to jen o gól – 2:3. Když snad všichni Mrákovští byli vepředu, tak se potřetí v zápase ukázal Petr Stoilov, který v samotném závěru vstřelil devátou branku v sezóně, která znamenala druhý hattrick v řadě – 2:4. Domácí Mrákov tedy znovu vyšel bodově na prázdno. Černice se naopak vyhřívají na krásném šestém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Domácí hráč, který si nepřeje být jmenován: Na první pohled vyrovnané utkání rozhodly individuální chyby domácích hráčů a i díky tomu a kanonýrovi Stoilovovi si Černice odváží plný počet bodu.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - L. Čermák [-] , P. Rybár [-] , J. Dufek [-] (89. V. Eliáš [-] ) - M. Smazal [-] , J. Zdráhal [-] (54. P. Vondraš [-] ) , J. Stýskal [-] (70. M. Růžek [-] ) , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] (78. P. Michálek [-] ) - P. Váchal [-] (46. V. Vojtko [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] , O. Marušinec [-] (80. J. Nedvěd [-] ) - J. Mastný [-] (89. T. Václavík [-] ) , M. Mur [-] , F. Švejda [-] , R. Kozák [-] - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-] (74. K. Zeliński [-] ) -

ŽK: 63. J. Dufek , 84. P. Michálek , 88. O. Korba - 23. M. Laibl , 90. M. Mur .
Hráči zápasu: P. Stoilov .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jakš Jan - MAZANEC Marek, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.