3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany se dál propadají tabulkou, Rokycany slaví třetí vítězství


Branky


1. O. Varga , 60. J. Lev , 81. L. Kouřil - 52. O. Haník
0

Sobotní odpoledne patřilo fotbalu v Rokycanech, kde místní béčko přivítalo trápící se Chlumčany. Rokycanům se v I.A třídě ale také nedaří. Po šesti kolech měly na kontě šest bodů, Chlumčany tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Varga skóroval hned v první minutě

Vstup do utkání vyšel výborně domácím Rokycanům, které hned v první minutě šly do vedení. Na malém vápně se dostal míč k Oliveru Vargovi, který otevřel skóre – 1:0. Pro Chlumčany už začíná být zvykem inkasování brzké branky. V minulém zápase dostaly během dvanácti minut tři.

 

Rokycany se po vstřelené brance zatáhly a vsadily na nakopávané balóny za obranu Chlumčan. Chlumčany se snažily hru tvořit, ale jejich kombinace moc ovoce nepřinesla. Vytvořily si sice nějaké šance, ale opět se trápily v koncovce.  S koncovkou se trápili také domácí, kteří se snažili přidat druhou branku, ale nedařilo se jim. První polovina tak skončila jednobrankovým vedením Rokycan.

Lev vrátil vedení Rokycanům, Kouřil pak pečetil vítězství

Krátce po začátku druhé půle bylo vyrovnáno. Ve dvaapadesáté minutě se dostal míč na kopačky Oldřicha Haníka, který z rohu vápna vymetl šibenici – 1:1. To ale bylo ze strany Chlumčan vše, pak totiž skórovali pouze domácí. Nejprve se přesně po hodině hry trefil Jiří Lev, který díky teči hostujícího Lenka poslal Rokycany do vedení – 2:1. A pak se devět minut před koncem zápasu prosadil Lukáš Kouřil a upravil tak na konečných 3:1 pro domácí Rokycany.

 

Hosté neměli ve druhé půli téměř nic a na konci se jim ještě zranil střelec posledních zápasů Lukáš Tomášek mladší, který dostal křeče do obou nohou a musel z utkání odstoupit.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jan Sefzig, kapitán FC Rokycany B: Nebyl to vůbec jednoduchý zápas. Hrálo se nahoru dolu. Stále se trápíme v koncovce, ale trochu se to lepší. Odbojované a vydřené body doma.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: Už dlouho jsme nevyhráli a do Rokycan jsme určitě jeli bodovat. Bohužel nás zase zradila spousta zakončení, se kterými jsme měli naložit lépe...Jednou jsi nahoře a jednou zase dole, ale my se nevzdáváme a budeme dál makat a to štěstí a góly věřím, že nám konečně přijdou naproti.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , M. Černý [-] , O. Varga [-] (89. M. Trnka [-] ) , J. Koc [-] (32. L. Kouřil [-] ) , J. Lev [-] , J. Vitouš [-] (87. D. Vokáč [-] ) , M. Ineman [-] (85. O. Havlíček [-] ) , V. Holek [-] (68. O. Mourek [-] ) , J. Planeta [-] , P. Pfeifer [-]

TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - J. Lenk [-] , T. Fleissig [-] (46. O. Haník [-] ) , M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , T. Benedikt [-] - J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] (78. J. Kraus [-] ) , J. Havlík [-] - L. Nohava [-] , V. Dušek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brůha Radek - ŘÍHA Zdeněk, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.