3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč nezvládla těžký zápas v Tlumačově, ten udržel čisté konto


Branky


5. L. Leitl , 8. M. Wolf , 26. M. Tesař
0

Z rozhovoru s vítězem kola Davidem Králem (zde) bylo patrné, že Zruč nečeká v Tlumačově nic lehkého. Domácí na svého soupeře nastoupili s velkou chutí a již po pár minutách bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačov rozhodl již v prvních minutách zápasu

Zruč čekal daleký výjezd do Tlumačova. Několik fanoušků vážilo 70 kilometrovou cestu se svými miláčky, kteří je zrovna dvakrát nepotěšili. Ale pojďme popořadě.

 

Tlumačov očekával, že tento zápas nebude jednoduchý a chtěl na svého soupeře nastoupit hned od začátku. A to se také domácím povedlo. Hned po dvou minutách mohli skórovat, ale síť za zády Hodana zůstala ještě klidná. Zatřepotala se až v páté minutě! Luděk Leitl totiž proměnil svou šanci a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Uběhly přesně tři minuty a domácí diváci se radovali podruhé! Tentokrát byl autorem branky domácí kanonýr Martin Wolf, pro kterého to byla již sedmá trefa v sezóně! Šikovnému tlumačovskému záložníkovi patří v této statistice druhá příčka, hned za Josefem Naušem z Horažďovic. Tomu se povedlo vstřelit o jednu branku víc.

 

Ve 26. minutě se domácí prosadili potřetí. Poslední branku utkání vstřelil Michal Tesař a bylo hotovo – 3:0.

 

Zruč byla na ručník a nedokázala se domácímu celku vyrovnat téměř v ničem. Chyběl větší důraz a také srdíčko, jak by nezapomněl opomenout fotbalový trenér František „Franz“ Straka.

Zruč se zlepšila, ale efektivní v koncovce nebyla

Druhý poločas už byl o něco lepší. Hosté v kabině své, a to také prodali do druhé půle. Hrál se pohledný fotbal, avšak branka už žádná nepadla. Rozhodnuto bylo tedy již v první půli.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér TJ Zruč (převzato z webu: www.fotbal-zruc.cz): Věděli jsme, že nás tentokrát venku bude čekat těžký zápas, možná jeden z nejtěžších, ale první poločas jsme k tomu přistoupili hrozně lajdácky. Tlumačov na nás doslova vlítnul a od první minuty nás přehrával. Ve 2. min. loženka, ve 4. min gól, v 9. min. další branka, ve 23 min. již tři nula. Nebyli jsme schopni se domácím vyrovnat v nasazení, důrazu a všude nám chybělo několik metrů, abychom získali míč. Ve druhém poločase jsme si něco řekli v kabině a začali bojovat. Pomohli k tomu i náhradníci a hrál se poměrně solidní fotbal. Za to se můžeme pochválit, ale nutno dodat, že o výsledku již bylo rozhodnuto. Jediná možná omluva je, že doma předvedeme kvalitní výkon od první minuty s patřičným výsledkem. Také bych byl rád, aby se již takový výkon neopakoval!!!



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] - J. Bárta [-] , F. Copák [-] , J. Minařík [-] , L. Leitl [-] - J. Pfeifer [-] - M. Wolf [-] (67. M. Frček [-] ) , M. Tesař [-]

TJ Zruč
P. Hodan [-] - R. Haidlmayer [-] , P. Korous [-] , O. Král [-] (46. V. Pavel [-] ) , M. Pechman [-] - T. Jelínek [-] , L. Husník [-] , M. Fryček [-] (34. O. Mašek [-] ) , T. Kepka [-] - K. Kazda [-] (14. A. Král [-] ) , J. Kohout [-] (65. P. Hucl [-] )

ŽK: 17. M. Tesař , 28. J. Pfeifer , 34. L. Hruška , 61. J. Malík , 89. L. Leitl - 35. T. Kepka .
Hráči zápasu: R. Šindelář - L. Husník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - VELÍŠEK Jiří, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.