2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec opět vyhrál a zase u toho byli Zítek s Pelnářem


Branky


0

Bolevec před tímto duelem všechny své zápasy v I.A třídě vyhrál a sérii chtěl prodloužit. To se mu podařilo, neb Mrákov se nedokázal v útoku ani jednou prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelnář otevřel skóre

Bolevec nastoupil proti Mrákovu v hodně zajímavé sestavě. V útoku domácích se objevil brankář Kalčík a do zálohy nastoupil čtyřiapadesátiletý Luboš Měl. První jmenovaný se hned na začátku zápasu dostal do šance. Úplně osamoceného Kalčíka však brankář Korba skvělým zákrokem vychytal.

 

V deváté minutě už se ale domácí příznivci radovali. Kalčík sklepl na Michala Pelnáře, který se na uvolnil a krásnou střelou pod břevno otevřel skóre – 1:0.

 

Aktivní Kalčík mohl o pár desítek vteřin později navýšit skóre, ale po samostatném průniku nezamířil přesně.

Domácí kapitán Pelnář se pár minut nato radoval podruhé z branky, jenže jeho radost překazil zvednutý praporek nad hlavou pomezního rozhodčího.

 

V další šanci byl Zítek, který si narazil se Soukupem, ale jeho pokusu chyběla větší síla. Brankář hostí vyrazil míč na roh. Z toho mohl opět skórovat Kalčík, ale nedokázal si poradit s kulatým nesmyslem.

 

Mrákov postupem času vyrovnal hru, a díky standardním situacím také zahrozil. Po jedné z nich hostující hráč minul bránu a po další musel zasáhnout Körner. To bylo z prvního poločasu vše.

Mrákov byl jasně lepší, gól však vstřelili domácí

Do druhého poločasu vstoupil lépe Mrákov, který na dlouhou dobu svého soupeře doslova zamknul u svého pokutového území. Bolevec ale tyto minuty přežil bez újmy. Podržel jej také brankář Körner, který čelil dvěma nebezpečným střelám ze strany a několika hlavičkám po standardkách.

 

Hosté měli ve druhé půle hodně šancí, koncovka je však zradila, a tak utkání rozhodl domácí Martin Zítek, který v 85. minutě využil přihrávky Pelnáře, obešel gólmana Mrákova a do prázdné brány upravil na konečných 2:0.


 



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Pelnář, kapitán SSK Bolevec: Věděli jsme, že nás nečeká lehký soupeř, a to se také potvrdilo, Mrákov má velmi bojovné mužstvo, které ukázalo svou kvalitu, ale pro nás naštěstí nemají potřebný klid v koncovce, my jsme opět bojovali se sestavou, kdy musel nastoupit do zápasu vedoucí mužstva v 54 letech a v útoku druhý brankář, podařilo se nám dát rychlý gól a měli jsme opět několik dobrých příležitostí, které jsme nevyužili a to zejména v první půli, ve druhé jsme se po většinu času bránil a nedařilo se nám držet míč na kopačkách, po vstřelení druhé branky jsme byli již v klidu. I přes velký počet chybějících hráčů bereme 3 body




Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - V. Kalčík [-] (66. P. Greif [-] ) , L. Běl [-] (77. M. Hackr [-] ) , L. Ficu [-] , D. Humpál [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , M. Zítek [-] (87. J. Pelnář [-] ) , O. Šnaider [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Stýskal [-] , P. Rybár [-] , P. Vondraš [-] (46. J. Zdráhal [-] ) , J. Dufek [-] - P. Michálek [-] (60. V. Vojtko [-] ) , V. Eliáš [-] , M. Smazal [-] , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] - P. Váchal [-]

ŽK: 56. M. Soukup , 58. V. Kalčík - 80. M. Smazal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valenta Martin - SIROVÝ Václav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.