P. Mlnařík 42. (p.)
P. Stoilov 69.
M. Mur 90.
3:1
(1:0)
72. L. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice hostily rokycanské béčko, a i díky brance Stoilova zvítězily


Branky


42. P. Mlnařík (p.) , 69. P. Stoilov , 90. M. Mur - 72. L. Brož
0

Souboj nováčků nabídlo páté kolo I.A třídy. Do Plzně přijelo rokycanské béčko, které v minulém kole porazilo houževnaté Horažďovice. Domácí naopak podlehli Zruči a měli co napravovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mlnařík proměnil penaltu

Utkání nováčku začalo vyrovnaně. Pár šancí na obou stranách, ale nic velkého. Vše podstatné z první půle se stalo na jejím konci. Nejprve v osmatřicáté minutě uviděl domácí Ondřej Havlíček žlutou kartu a o čtyři minuty ji uviděl na druhé straně Jakub Planeta. Po jeho prohřešku proti pravidlům odpískal rozhodčí Zdeněk Hájek pokutový kop pro domácí Plzeň – Černice. Exekutorem penalty byl Petr Mlnařík a proměnil. Domácí tedy vedli od 42. minuty 1:0. Pod tímto výsledkem také doběhly poslední vteřinky prvního dějství, které tedy dopadlo lépe pro domácí.

Brož vykřesal jiskřičku naděje, tu zhasl domácí Muk

Druhý poločas byl podobný jako ten první. Osmdesátka diváků si musela na druhý gól zápasu počkat až do devětašedesáté minuty. To se dokázal gólově prosadit domácí tahoun Petr Stoilov, pro nějž to byla třetí trefa v sezóně – 2:0.

 

Rokycanské béčko snížilo o tři minuty později. Pěknou akci zakončil Lukáš Brož a vykřesal tak hostujícímu celku jiskřičku naděje na nějaký bodový zisk – 2:1.

 

Hosté poté otevřeli hru a snažili se o vyrovnání, to však nepřišlo. Naopak padla branka do jejich sítě. V posledních vteřinkách zápasu uklidnil všechny příznivce černického fotbalu Michal Muk, který uzavřel skóre – 3:1.

 

Černice se díky tomuto vítězství posunuli před Rokycany B a vyhřívají se na desáté příčce. Rokycany jsou o skóre horší a patří jim jedenáctá pozice.

 

Rokycany v šestém kole čeká těžký souboj na půdě Zruče, která si bude chtít spravit reputaci po prohře v Tlumačově. Černice zajíždí do Chlumčan, které rovněž v pátém kole padly.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Jan Sefzig, hráč FC Rokycany B: Myslím si, že na zisk bodů to bylo, ale trápíme se v koncovce.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Mur [-] , P. Stoilov [-] , J. Nedvěd [-] , P. Mlnařík [-] , J. Mastný [-] (90. K. Zeliński [-] ) , M. Laibl [-] (72. M. Hohlberger [-] ) , R. Kozák [-] (82. M. Müller [-] ) , M. Chvojka [-] , J. Müller [-] , F. Švejda [-]

FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - M. Spěváček [-] , O. Mourek [-] (64. T. Judl [-] ) , D. Wohlrath [-] (51. J. Laubr [-] ) , J. Lev [-] , J. Řapek [-] , L. Brož [-] , V. Holek [-] , O. Havlíček [-] , J. Planeta [-] , J. Sefzig [-]

ŽK: 38. O. Havlíček , 42. J. Planeta .
Hráči zápasu: P. Stoilov - J. Lev .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - SCHNEIDER Josef, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.