2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí na nás vlétli a my pomalu nevěděli, kde nám hlavy stojí, vrací se k utkání hrající trenér Bolevce


Branky


32. F. Róth , 41. S. Kaše - 26. M. Pelnář , 35. M. Pelnář , 73. L. Ficu
0

Bolevečtí byli před utkáním stoprocentní. Domácí Bukovec zase chtěl odčinit debakl z minulého kola na půdě Svéradic. V první půli byli domácí lepším týmem, ale v cestě k úspěchu jim stál výborně chytající brankář hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát vedli, domácí vždy dokázali brzy vyrovnat

Bolevec, který neztratil ještě ani bod, nezačal utkání podle svých představ. Bukovec hrál od prvních minut aktivněji a byl lepším týmem. Bukovecké akce táhnoucí se po křídlech, z kterých pramenily centry, byly velmi nebezpečné. S několika skvělými zákroky se musel vytasit hostující gólman Körner.

 

Bolevečtí zahrozili poprvé v šestadvacáté minutě a hned z toho byla branka. Bublík našel průnikovou přihrávkou rozběhnutého kapitána Michala Pelnáře, který postupoval sám na gólmana Bukovce, s nímž si poradil a otevřel skóre – 0:1.

 

Vedení Bolevce ale trvalo pouhých šest minut, neb jeden z hráčů hostí zbytečně ztratil míč u postranní čáry a nabídl tak šanci pro domácí. Domácí hráč se po zisku míče rozhodl pro centr, kterým našel Ference Rótha, jenž hlavou vyrovnal na 1:1.

 

Ale ani vyrovnaný stav netrvalo příliš dlouho. Bolevec si totiž vzal v pětatřicáté minutě vedení zpět. Bublík vyslal Zítku, ten našel přihrávkou pod sebe volného Pelnáře, který ani podruhé v zápase nezaváhal a poslal hosty znovu do vedení – 1:2.

 

Čtyři minuty před koncem první půle přišlo znovu vyrovnání. Bolevci se nepovedlo odkopnout míč po standardní situaci do bezpečí, k míči se dostal Samuel Kaše, jehož tečovaná střela skončila v bráně – 2:2. Brankář Körner nemohl se střelou domácího hráče nic dělat, neb mu šla do protipohybu. Utkání tak bylo v poločase vyrovnané.

Körner čaroval a zachránil Bolevci tři body

Druhá půle byla vyrovnaná, ale bez gólů. Dvakrát mohl sice udeřit Zítek, ale v obou případech byl zastaven praporkem pomezního sudího. Také domácí mohli dvakrát skórovat, ale po šancích z rohových kopů je zastavil hostující brankář Körner.

 

V 73. minutě už branka padla a postarali se o ni hosté. Pelnář hledal ve vápně lépe postaveného spoluhráče, míč skluzem odvrátil jeden ze stoperů, ale pro domácí tak nešikovně, že namazal Ladislavu Ficovi, který se štěstím poslal Bolevec do vedení – 2:3. Jeho pokus se totiž otřel o tyč.

 

Bukovci zbývalo něco málo přes patnáct minut a nutno říci, že pro Bolevec to byl velmi dlouhý čas. Domácí si totiž vytvořili velké množství příležitostí, všechny ale zlikvidoval skvěle chytající Körner a zachránil svému týmu tři body.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér SSK Bolevec: Malé plzeňské derby v Bukovci se nám herně moc nepovedlo. Výsledkově ale ano, dali jsme na rozdíl od soupeře 3 goly a bereme 3 body za výhru 3:2. Domácí na nás vlétli a my pomalu nevěděli, kde nám hlavy stojí. Prosazovali se křídelní hrou a standardními situacemi a nebýt štěstí a výborného Körnera, tak jsme dostali do půle šest golů. Naopak my hrozili tradičně z brejkových situací, dva se nám povedli a tak poločas skončil 2:2. Druhá půle byla již vyrovnanější, po povedené akci vstřelil Ficu vedoucí gol a i přes snahu domácích jsme v závěru výhru udrželi, když nás opět několikrát podržel Körner v brance. Děkujeme našim fanouškům, kteří přijeli do Bukovce a drželi nám palce!



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - J. Havelka [-] , J. Sluka [-] - J. Zíka [-] (84. J. Kellner [-] ) , S. Kaše [-] (81. K. Pitlík [-] ) , J. Nový [-] , P. Vaigl [-] (68. M. Matys [-] ) , J. Šimr [-] (76. P. Podzimek [-] ) - F. Róth [-] , F. Vraštil [-] , J. Valenta [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Thomayer ml. [-] (78. P. Greif [-] ) , L. Ficu [-] (90. L. Běl [-] ) , D. Humpál [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (86. V. Kalčík [-] ) , O. Šnaider [-]

ŽK: 60. M. Pelnář , 88. M. Bublík .
Hráči zápasu: M. Pelnář .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Duda Václav - KULHÁNEK Milan, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.