3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokycany si poradily s houževnatými Žichovicemi


Branky


0

Rokycanské béčko mělo před tímto zápasem dvě prohry v řadě, ve kterých dokázalo vstřelit pouhé dva góly. V Žichovicích by si také představovali vstup do nové sezóny trochu lepší. V nedělním duelu však na první vítězství v sezóně nenavázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více ze hry, z čehož pramenil gól

Mladíci z Rokycan začali proti Žichovicím velmi aktivně a míč byl častěji právě na jejich kopačkách. Z vysokého procenta držení míče pramenily také gólové příležitosti, ale až do třicáté minuty brankou neskončily. Poté se dokázal, po nakrátko rozehraném rohovém kopu, prosadit Jiří Lev, který napřáhl z hranice vápna a vymetl pavučinky Kozlíkovy brány – 1:0.

 

Ani po vstřelené brance se obraz hry nezměnil, domácí stále hýřili aktivitou a Žichovičtí se pouze bránili. V jednačtyřicáté minutě se však dostali k rozehrání standardní situace v blízkosti pokutového území. Míč se po rozehrání dostal k Jiřímu Šimáčkovi, který se ve vyložené příležitosti nemýlil a vyrovnal na poločasových 1:1.

Řapek poslal Rokycany znovu do vedení, v závěru pečetil vítězství Cibula

Úvod druhého dějství patřil domácímu celku, který si ve dvaapadesáté minutě vybojoval rohový kop. Žichovičtí špatně přebrali hráče a Jan Řapek dostal Rokycany znovu do vedení – 2:1!

 

Jak domácí hýřili aktivitou po první vstřelené brance, tak po druhé brance v síti Kozlíka už přenechali aktivitu na několik minut hostujícím Žichovicím. Ty si vytvořily tlak, z kterého ale pramenilo jen obléhání domácí šestnáctky bez větší gólové šance.

 

V závěru utkání Žichovičtí vsadili vše na jednu kartu – na útok. Z jejich vytvořeného tlaku se však žádná branková šance nenaskytla. Naopak se naskytla na druhé straně. Po jednom z rychlých brejků se dostal k zakončení Tadeáš Cibula a krásnou střelou rozvlnil síť za zády Kozlíka potřetí. Cibulovo branka znamenala pojistku v podobě získaných tří bodů z těžkého utkání.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jan Sefzig, kapitán FC Rokycany B: Celý zápas, mimo jednoho hloupého zaváhání, byl v naší režii. Gólů jsem mohli dát víc, šance na to byly. Ale důležité body doma, chtěl bych poděkovat všem, zodpovědně odpracované vítězství.

TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: Výsledek zápasu odpovídá zhruba dění na hřišti. Rokycany měly více ze hry a tvořily si šance, nám se povedl jeden přímý kop, ze kterého jsme skórovali. S předvedenou hrou nemůžeme být spokojeni, a tak teď musíme zabrat a doma vyhrát.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , J. Kořínek [-] , M. Ineman [-] (87. V. Holek [-] ) , M. Černý [-] , P. Pfeifer [-] (86. D. Wohlrath [-] ) , J. Lev [-] (80. T. Cibula [-] ) , J. Řapek [-] , J. Vitouš [-] , J. Planeta [-] , M. Spěváček [-] (72. L. Kouřil [-] )

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , M. Špírek [-] , R. Beneš [-] , L. Kodýdek [-] , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , J. Landa [-]

Hráči zápasu: J. Lev .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - RUDA Daniel, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.