Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice rozdrtily dvojnásobně oslabený Mrákov


Branky


51. P. Váchal - 28. V. Beránek (p.) , 34. R. Kába , 55. A. Vachuška , 81. S. Makovec , 87. R. Kába , 89. V. Beránek
0

Mrákov se Svéradicemi měl být pikantní duel. Utkání však ovlivnily brzké červené karty na straně Mrákova, který tak svému soupeři nestačil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty v krátkém sledu

Utkání v Mrákově hodně ovlivnily brzké dvě červené karty na straně domácích. Nejprve se do sprch poroučel v sedmadvacáté minutě Jan Dufek a tři minuty nato také jeho spoluhráč Lukáš Čermák.

 

První červená karta znamenala také pokutový kop ve prospěch Svéradic. Dufek podkosil Kábu, který obešel brankáře a mohl zakončovat do prázdné brány, a rozhodčí Hucl neváhal a odpískal jedenáctku. Míč si postavil Vlastimil Beránek a otevřel skóre – 0:1!

 

Ve 34. minutě to bylo už 0:2, když se trefil Roman Kába, který dostal ideální přihrávku mezi stopery a střelou k pravé tyči navýšil vedení Svéradic.

 

Ve zbylých jedenácti minutách už se nic zásadního nestalo a na další branky si diváci museli počkat do druhého poločasu.

Váchal vykřesal naději, pak ale přišla černá desetiminutovka

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím, kteří zásluhou hlavičky Pavla Váchala snížili na rozdíl jediné branky – 1:2.

 

Svéradice si však vzaly dvoubrankové vedení brzy zpět. V 55. minutě se ve vápně nejrychleji zorientoval Aleš Vachuška a bylo to 1:3.

 

Další minuty patřily Svéradicím, které bezpečně držely svůj náskok. Dvojnásobně oslabený Mrákov inkasoval v poslední desetiminutovce ještě tři branky.

 

Nejprve se v jednaosmdesáté minutě prosadil po rohovém kopu Stanislav Makovec, na toho navázal svou druhou brankou v zápase Roman Kába a poslední zápis do listiny střelců, taktéž druhý, patřil Vlastimilu Beránkovi - 1:6. Utkání tak skončilo jasným vítězstvím Svéradic, které ale měly zápas značně ulehčený, díky dvěma brzkým červeným kartám na straně Mrákova.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, hráč TJ Sokol Mrákov: Soupeře jsme ze začátku tlačili, ale bohužel jsme nedali gól a vzápětí si nechali vyloučit dva hráče, kteří hasili naše chyby a tak to pak bylo jako kočka s myší, hosté diktovali tempo hry a my jen čekali na nějaký ten protiútok který se pak povedl a dali jsme na 2:1. Ale pak jsme dostali na 3:1 a poté už se jen zvyšovalo skóre postupně až na 6:1. Musíme se vyvarovat osobním chybám a věřím, že to začne jít.

FK Svéradice
Roman Kába, hráč FK Svéradice: Potvrdili jsme body z minulého zápasu a doufám, že se nám podaří v tom pokračovat i nadále.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
R. Škampa [-] - L. Čermák [-] , J. Dufek [-] , J. Stýskal [-] , P. Vondraš [-] - T. Duffek [-] , M. Smazal [-] (77. V. Eliáš [-] ) , P. Michálek [-] (29. P. Rybár [-] ) , A. Kopecký [-] , V. Duffek [-] - P. Váchal [-] (73. M. Kabourek [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - K. Hoch [-] , V. Beránek [-] , R. Kába [-] , J. Makovec [-] (46. M. Doležal [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] , F. Nováček [-] (58. D. Klas [-] ) , V. Brůha [-]

ŽK: 26. L. Čermák , 56. M. Smazal - 47. S. Krejčík , 51. F. Nováček , 86. M. Doležal . ČK: 27. J. Dufek , 30. L. Čermák .
Hráči zápasu: R. Kába , V. Beránek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HUCL Lukáš - BOGDAN Gabriel, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.