2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Triner vystřelil domácím v samotném závěru bod


Branky


75. K. Liška , 90. D. Triner - 7. J. Bárta , 63. M. Wolf
0

Zajímavé utkání se hrálo na Košutce, kam zavítal Tlumačov. Ten celý zápas vedl, ale v posledních patnácti minutách se domácí nadechli k velkému obratu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bárta brzy otevřel skóre

Tlumačov vstoupil do utkání aktivně, z čehož pramenila sérii rohových kopů. Z jednoho z nich se podařilo hostujícím fotbalistům skórovat. Psala se sedmá minuta, když se za záda Frémunda trefil Jiří Bárta a poslal tak Tlumačov do vedení – 0:1.

 

Košutka se z inkasované branky, která padla po nedůrazu na malém vápně, oklepala rychle a zlepšila se ve všech aspektech hry. Lépe kombinovala, přidala na důrazu a měla více ze hry. Do šancí se však dostávala pouze sporadicky. Tu největší měl Macht, kterému se podařilo proniknout po pravé straně až před brankáře Touše. Ten však včas vyběhl, tím Machtovi snížil střelecký úhel, a sledoval, jak Machtův střelecký pokus letí těsně vedle tyče.

 

První půle moc šancí nenabídla, a proto také skončila výsledkem, jaký určila sedmá minuta, tedy 0:1 pro Tlumačov.

Triner v posledních vteřinách vyrovnal

Ve druhé půli se hostující celek soustředil na bránění hubeného náskoku a vsadil na smrtící protiútoky. Po hodině hry mohla Košutka vyrovnat po hlavičce Holce, který už překonal Touše, ale za toho na brankové čáře zaskočil jeden ze stoperů a odvrátil míč do bezpečí. Vzápětí na půli hřiště chyboval domácí Jaroušek a hned dva hostující fotbalisté postupovali osamoceni na Frémunda. Martin Wolf se však nerozpakoval, potvrdil roli kanonýra, udělal Frémundovi kličku a poradil si i se zaclánějícím Primasem, který se snažil na brankové čáře zaskočit za svého gólmana – marně. Košutka prohrávala 0:2.

 

Domácí však ani po druhé obdržené brance nesložili zbraně a snažili se vstřelit kontaktní branku. To se jim povedlo v 75. minutě a nutno říci, že opravdu luxusně. Karel Liška napřáhl zpoza vápna a jeho pumelice skončila v horním rohu brány – 1:2!

 

Na tabuli svítila 90. minuta a už to vypadalo, že se podaří Tlumačovu ubránit hubenou výhru. Domácí se však nevzdali a nadechli se k velkému vyrovnání. Po jednom z centrů se ve vápně nejvýše vyšrouboval střídající Blažejovský, ale trefil pouze tyč. Naštěstí pro domácí se míč odrazil k dalšímu střídajícímu hráči Trinerovi, který v posledních vteřinkách zápasu vyrovnal na 2:2 a o zisku bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy.

Košutka neproměnila první dva pokusy

Ty Košutka nezačala dobře, když první dva pokusy neproměnil Kovařík s Liškou a jelikož z hostujícího celku se neprosadil pouze jeden fotbalista, tak si Tlumačov odvezl z Plzně bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Nevím čím to je, ale opět jsme inkasovali v prvních deseti minutách hry gól. To už je na psychologa. Oproti minulé ostudě se Zručí se ale nemáme za co stydět, bojovali jsme až do konce i za nepříznivého stavu. Budeme muset na tréninku asi kopat penalty pod hrozbou deseti ran bičem, protože nepamatuju, kdy jsme je naposledy vyhráli.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Stanka [-] (69. T. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] (46. D. Triner [-] ) , F. Fikar [-] (46. J. Hemzáček [-] ) , P. Macht [-] , K. Liška [-] , J. Kalaš [-] , L. Kovařík [-] , J. Holec [-] , M. Primas [-] (88. J. Blažejovský [-] ) , M. Jaroušek [-] (86. J. Pekník [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , L. Hruška [-] (75. R. Šindelář [-] ) - J. Bárta [-] , J. Minařík [-] (80. J. Brichcín [-] ) , F. Copák [-] (81. T. Řezníček [-] ) , L. Leitl [-] - J. Pfeifer [-] - J. Podestát [-] , M. Wolf [-] (89. J. Forst [-] ) , M. Tesař [-]

ŽK: 57. J. Holec , 59. M. Jaroušek , 78. D. Triner - 40. L. Hruška .
Hráči zápasu: D. Triner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.