Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2017 17:30

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si v dohrávce poradily s Mrákovem


Branky


0

Středeční pátá hodina znamenala, že se proti sobě utkají v rámci dohrávky 3.kola týmy Horažďovic a Mrákova. Domácí spálili obrovské množství šancí, ale nakonec odcházeli veselejší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Váchal po pár sekundách poslal Mrákov do vedení

Utkání začalo velmi zostra. Již v páté vteřině mohli jít domácí do vedení, ale neproměnili, a tak trestali hosté z rychlého protiútoku, jenž zakončoval Pavel Váchal a Mrákovští tak vedli v první minutě 0:1!

 

Dalších dvacet minut si připadali Mrákovští jako na ruském kole. Horažďovičtí jim téměř nepůjčili balón a podnikali jeden útok za druhým. Gól však ještě nepřišel. Přišel totiž až po půl hodině hry. Postaral se o něj horažďovický kapitán Josef Nauš po kličce, kterou udělal brankáři Korbovi a bylo srovnáno 1:1.

 

Osm minut nato se podařilo domácímu celku otočit skóre, když se krásně trefil Tomáš Jůda. Rohový kop našel právě záložníka Horažďovic, který přeloboval vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Mrákova, a dal tak skóre konečnou poločasovou podobu – 2:1.

Forman dal vítězný gól, poté dostal úder do hlavy

Druhá půle začala mnohem lépe pro Horažďovice, které ve třiapadesáté minutě zvýšily svůj náskok na rozdíl dvou branek. Metr za vápnem se odhodlal ke střele Michael Forman a krásně vymetl šibenici – 3:1. Pro Formana to však byl poslední moment v zápase, neb o pár minut později dostal do úder do hlavy a musel být vystřídán.

 

Jednadvacet minut před koncem přišla komplikace pro domácí celek, který do té doby hrál výborně, tvořil jednu šanci za druhou, ale v produktivitě tápal. Mrákovský Milan Smazal se dokázal prosadit a snížil na 3:2. 

 

Do konce utkání zbývala ještě spousta času, ale Mrákovští už branku nevstřelili. Naopak sami inkasovali. V samotném závěru nařídil rozhodčí Duspiva pokutový kop ve prospěch domácího celku, který Alexander Vachuška proměnil a uzavřel gólový účet utkání na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Match s Mrákovem byla přehlídka zahozených šancí, kdy jsme na konečný 4 góly potřebovali asi 15 šancí. Bída a utrpení, takhle to hrát nejde.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - D. Michelini [-] , J. Nauš [-] , M. Šašek [-] , J. Sova [-] , T. Jůda [-] , J. Janouškovec [-] , M. Hlaváč [-] , M. Forman [-] , A. Vachuška [-] , J. Forman [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Dufek [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] - J. Stýskal [-] , V. Duffek [-] , T. Duffek [-] , P. Michálek [-] , M. Smazal [-] , A. Kopecký [-] - P. Váchal [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.