Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín porazil Rokycany B o tři branky


Branky


0

Mochtín v neděli od 17 hodin hostil Rokycany B. Horký vzduch pročistil před zápasem prudký liják, díky němuž bylo hřiště hodně podmáčené. To ale žádnému z týmů nevadilo. Diváci viděli totiž hned sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po šesti minutách 2:0

Úvod byl pro domácí Mochtín jako z říše snů. Už po šesti minutách totiž vedli poměrem 2:0, když nejprve ve druhé minutě otevřel skóre přesnou hlavičkou Tomáš Babka a v šesté minutě zakončoval rychlý brejk domácího celku Jiří Čeleda. Na branku mu přihrával pěknou průnikovou přihrávkou Pretzelmayer.

 

Mochtínští v dalších minutách nikam nespěchali, vždyť také ani nemuseli, vedli totiž o dvě branky. Zaskočené rokycanské béčko nehrálo podle svých představ a na hřišti se spíše trápilo. Hra se přelévala ze stranu na stranu, ale pouze mezi vápny.

 

To změnila čtyřicátá minuta a šance Jaroslava Pretzelmayera, ten však ztroskotal na osmnáctiletém brankáři Šindelářovi, a tak poločasový výsledek určilo prvních šest minut.

Diváci viděli ve druhé půli pět branek

Po poločasové přestávce začali aktivněji domácí, kteří v rozmezí jedné minuty orazítkovali dvakrát horní tyč rokycanské branky. V 57. minutě už ale zamířili přesně. Smolík přesnou přihrávkou uvolnil Jaroslava Pretzelmayera, který se tentokrát nemýlil a zvýšil už na 3:0!

 

Šest minut nato přidali Mochtínští další zásah. Čeleda pronikl do vápna, kde byl podražen a rozhodčí Doksanský odpískal pokutový kop. Míč si postavil Jaroslav Cihlář a bezpečně jedenáctku proměnil – 4:0.

 

Téměř po rozehrání, když ještě domácí zřejmě slavili, Mochtín inkasoval. Mezi střelce se zapsal rokycanský Daniel Wohlrath – 4:1.

 

Tomáš Babka pak ale v 72. minutě vrátil Mochtínu čtyřbrankové vedení, když prostřelil Šindeláře – 5:1.

 

To ovšem nebylo vše. Poslední slovo v zápase měli hosté z Rokycan, kteří v 83. minutě zásluhou Patrika Pfeifera upravili na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Na kluzkém terénu se hrálo bojovně, s nasazením, ale fair play, výhra Mochtína byla zasloužená.

FC Rokycany B
Web FC Rokycany (http://www.fcrokycany.cz): Domácí po většinu utkání lepším týmem, starosti nám dělal jejich rychlý přechod do útoku.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - T. Babka [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , Z. Smolík [-] (88. J. Šafránek [-] ) , V. Pretzelmayer [-] (77. P. Staněk [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (81. T. Dolejš [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] (71. T. Velek [-] )

FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - J. Sefzig [-] , D. Wohlrath [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , J. Koc [-] (54. J. Řapek [-] ) , V. Holek [-] , O. Havlíček [-] (46. O. Mourek [-] ) , L. Kouřil [-] , J. Vitouš [-] , L. Brož [-]

ŽK: 21. O. Havlíček , 29. J. Sefzig .
Hráči zápasu: J. Čeleda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - ŠIMEK František, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.