0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč na Košutce jasně dominovala


Branky


0

Zruč přijela do Plzně s jasným cílem, za kterým si šla už od prvních minut zápasu. Naplnit se jej podařilo na jedničku a Košutka tak utrpěla debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč se dokázala čtyřikrát prosadit

Zruč na domácí Košutku doslova vlétla a od prvních minut zápasu jasně dominovala. Už ve druhé minutě mohli jít hosté do vedení, ale střelu zpoza šestnáctky z kopačky hostujícího středního halva zastavila tyč. Minutu nato domácí Macht vyhlavičkoval míč z brankové čáry po pěkně rozehraném rohovém kopu. Domácí měli šanci v páté minutě, ale Liškovi se nepodařilo prostřelit klubko hráčů stojící v malém vápně Zruče.

 

V deváté minutě se radovali hráči Zruče. Hostující Tomáš Kepka dostal míč ideálně do běhu mezi obránce a otevřel gólový účet zápasu – 0:1.

 

Košutka se po inkasované brance trochu vzchopila a hra se vyrovnala, ale pouze na pár minut, neb po čtvrt hodině hry udeřila Zruč podruhé. Hrdina z úvodu zápasu Macht udělal obrovskou hrubici, když dvakrát doslova namazal soupeři a Karel Kazda zvýšil na 0:2.

 

Když už to vypadalo, že poločas skončí 0:2, tak přišla černá košutecká dvouminutovka. Nejprve Václav Tobrman s pomocí teče nešťastníka zápasu Machta zvýšil na 0:3 a ve 44. minutě to bylo už 0:4, to se trefil po rohovém kopu Lukáš Husník. Pochválit však musíme domácího kapitána Řežábka, který v rámci fair play přiznal teč a z následného rohu Košutka inkasovala počtvrté.

Kovařík neproměnil pokutový kop

Ve druhé půli už si hosté hlídali svůj náskok a do ničeho velkého se nehnali. Košutka se snažila se zápasem něco udělat, ale veškeré její pokusy byly neúspěšné. Nejblíže ke gólu byli domácí po hodině hry, když byl faulován v pokutovém území Liška, ale Kovařík nařízenou penaltu neproměnil.

 

Tři minuty po nařízené penaltě se podruhé v zápase prosadil hostující Tobrman a zpečetil tak vítězství svého celku, neb další branka už nepadla. Utkání tedy skončilo 0:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Jedním slovem se dá říct : ostuda. Za takový výkon bychom zasloužili dostat přes držku všichni do jednoho. Lituju lidí, kteří se na to museli 90 minut koukat. Zruč nás naprosto přejela ve všech činnostech a zaslouženě bere 3 body.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - F. Řežábek [-] , F. Fikar [-] (46. J. Chabr [-] ) , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (76. J. Pekník [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (46. J. Hemzáček [-] ) , J. Kalaš [-] , T. Pekník [-] (46. M. Primas [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Holec [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] (58. F. Korelus [-] ) , O. Král [-] , D. Král [-] - V. Tobrman [-] (67. P. Hucl [-] ) , T. Kepka [-] (71. M. Fryček [-] ) , O. Mašek [-] , A. Král [-] (78. J. Přibyl [-] ) , L. Husník [-] , T. Jelínek [-] - K. Kazda [-] (55. M. Polák [-] )

ŽK: 38. P. Kalaš , 59. J. Chabr , 74. M. Primas - 70. A. Král .
Hráči zápasu: V. Tobrman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ruda Daniel - HUCL Lukáš, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.