4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov jasně přehrál bezzubý Nepomuk


Branky


8. F. Copák , 28. M. Wolf , 42. M. Wolf , 72. M. Wolf - 74. M. Šafanda
0

Nepomučtí před zápase sčítali chybějící hráče, kteří pak v zápase výrazně chyběli. Domácí Tlumačov totiž svého soupeře jasně přehrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Copák po sólu otevřel skóre

Do zápasu Nepomučtí přijeli bez čtyř klíčových hráčů, když z různých důvodů chyběli Kozák, Zajíc a Michal s Markem Baranem.

 

Tlumačovští na svého soupeře doslova vlétli a už v osmé minutě šli do vedení. O branku se postaral František Copák, který unikl obráncům po křídle a povedenou střelou otevřel skóre – 1:0.

 

Skóre mohl navýšit Wolf, který šel sám na bránu, ale brankáře Barocha nepřekonal. Ten jeho pokus k tyči parádně vyrazil.

 

V osmadvacáté minutě se ale už domácí radovali. Pěkný centr z pravé strany našel ve vápně Martina Wolfa, který byl důraznější než jeho strážce a zakončil téměř do prázdné brány – 2:0.

 

Wolf udeřil znovu. Tři minuty před poločasovou přestávkou využil nedůrazu stopera, udělal mu kličku a poslal míč za bezmocného Barocha – 3:0.

 

Tlumačovští měli ještě jednu příležitost, ale pohotová střela v podání Minaříka z otočky proletěla jen těsně vedle pravé šibenice. Poločas tedy vyhrál Tlumačov rozdílem třídy.

Wolf završil hattrick

Ve druhém poločase domácí výrazně polevili, hra se vyrovnala a začali se objevovat šance také na straně Nepomuku. Velká většina z nich však končila u finální přihrávky, která byla žalostná.

 

Tlumačovští udeřili znovu ve dvaasedmdesáté minutě. Hattrick zkompletoval Martin Wolf, který tentokrát vyskočil nejvýše na centr z levé strany a zvýšil na 4:0.

 

Čestný úspěch hostujících hráčů z Nepomuku přišel dvě minuty po čtvrtém inkasovaném gólu. Standardní situaci zakončoval přesnou hlavičkou za záda Touše Marek Šafanda, který kosmeticky upravil skóre na konečných 4:1.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Na zápas jsme jeli bez čtyř klíčových hráčů, a to se hodně projevilo. Domácí na nás vlétli a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Naštěstí náš gólman pár z nich pochytal a poločasový výsledek nevypadal zas tak ''hrozivě''. My jsme se v prvním poločase nezmohli téměř na nic, pár střel mimo bránu. Ve druhém poločase bylo vidět, že domácí polevili a obraz hry se drobet vyrovnal, dostali jsme se i do nějakých šancí, které jsme řešili špatnou finální přihrávkou. Jediný čestný gól jsme vstřelili ze standartní situace hlavou v podaní Marka Šafandy. Domácí zvítězili zaslouženě a nám nezbývá nic jiného než zvládnout další zápas doma s Křimicemi.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] - J. Bárta [-] , F. Copák [-] (82. J. Podestát [-] ) , J. Minařík [-] , L. Leitl [-] - J. Pfeifer [-] (85. J. Forst [-] ) - M. Wolf [-] (76. T. Řezníček [-] ) , M. Tesař [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (46. M. Kašpar [-] ) , M. Březák [-] , J. Viktora [-] , J. Vokurka [-] (81. V. Janoch [-] ) , J. Kalabza [-] , J. Vosyka [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 31. L. Hruška , 54. L. Leitl , 73. J. Minařík - 37. J. Viktora . ČK: 87. J. Viktora .
Hráči zápasu: M. Wolf .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ČERMÁK Vladimír, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.