0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec v závěru dvakrát udeřil a veze z Rokycan tři body


Branky


77. M. Zítek , 88. P. Greif
0

Souboj týmů, které své úvodní duely v I.A třídě zvládly na jedničku a braly tři body, se hrál v Rokycanech, kde domácí béčko přivítalo Bolevec. Ten byl na konci utkání efektivnější a dvěma zásahy potopil naděje domácích na bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli častěji míč na kopačkách, hosté zase měli více šancí

Bolevec nastoupil kvůli několika absentujícím fotbalistům v trochu improvizované sestavě, a proto trenér svým svěřencům naordinoval rychlé útoky ze zajištěné obrany.

 

První obrovskou příležitost měli právě hosté z Bolevce. Po přihrávce Zítka orazítkoval Hackr horní tyč Wohlmuthovy brány.

 

V dalších minutách měli míč na kopačkách častěji domácí, ale do šancí se dostávali pouze sporadicky. Naopak taktické pokyny trenéra Bolevce vycházely na jedničku. Dvakrát zafungovala spolupráce Fryčka se zakončujícím Zítkem, ale ten v obou případech selhal. Dva skvělé zákroky si připsal Wohlmuth.

 

Bolevec musely neproměněné šance mrzet, přestože poločasový výsledek byl nerozhodný.

Agilní Zítek otevřel skóre

I ve druhém poločase hráli hosté to, co si řekli. První větší šanci druhého dějství měl Hackr, ale jeho rána z více než dvaceti metrů neměla gólové parametry. O chvíli později z nařízeného přímého kopu trefil hostující kapitán Pelnář pouze spoluhráče ve zdi.

 

„Trpělivost růže přináší.“ O tomto známém přísloví se přesvědčili hostující fotbalisté, kteří v 77. minutě dostali míč za záda Wohlmutha! Centr Bublíka našel hlavu Martina Zítka, který poslal míč do protipohybu domácího brankáře a Bolevec tak vedl 0:1!

 

Rokycany poté otevřely hru, a tak se hostujícímu celku otevírala okénka v domácí obraně. Šance Humpála a Šnaidera však skončily pouze na brankové konstrukci. Pojistka ale přeci jen přišla. V 88. minutě vyslal Bublík Zítka, který našel svým centrem Petra Greifa, jenž nedal svou hlavičkou brankáři šanci – 0:2!

 

Ve zbývajících dvou minutách se už nic zajímavého neudálo, a tak si Bolevec odvezl z Rokycan tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Jan Sefzig, hráč FC Rokycany B: Z naší strany neschopnost zakončení střelbou. Riskantní hra a po tlaku až zbytečné góly. Škoda bodů doma, ale soutěž nekončí...

SSC Bolevec
Michal Pelnář, kapitán SSK Bolevec: Pro nás opět nesmírně důležité body, zvlášť, když nám vypadli 3 hráči a museli jsme měnit sestavu těsně před utkáním, Měli jsme opět několik šancí, které jsme neproměnili, ale nakonec se nám podařilo dvě branky vstřelit a soupeři jsme nepovolili ani jednu a odvážíme si 3 body.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , T. Cibula [-] (58. O. Varga [-] ) , O. Mourek [-] (57. J. Kořínek [-] ) , J. Koc [-] , J. Lev [-] , J. Řapek [-] , L. Brož [-] , L. Kouřil [-] (85. T. Judl [-] ) , D. Wohlrath [-] , J. Vitouš [-]

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - D. Humpál [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , M. Hackr [-] (80. P. Greif [-] ) , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (89. L. Běl [-] ) , O. Šnaider [-] , J. Fryček [-] , M. Fictum [-]

ŽK: 51. D. Wohlrath , 75. L. Brož - 27. V. Kalčík , 45. M. Pelnář .
Hráči zápasu: V. Kalčík , M. Zítek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PENA Miroslav, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.