M. Baran 41.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokud nezlepšíme koncovku, nemůžeme myslet na body, říká trenér poraženého celku Josef Viktora


Branky


41. M. Baran - 33. L. Kovařík (p.) , 65. J. Kalaš , 89. J. Chabr
0

Do Nepomuku zavítala Košutka, která v prvním kole prohrála těsně s Kralovicemi. Nepomuk se znovu ukázal před svými diváky, ale stejně jako v prvním kole, tak i v tomto duelu vstřelil pouze jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomučtí spálili několik slibných šancí

Nepomuk na Košutku doslova vletěl, když byl lepší na míči, přečísloval své protihráče a vytvořil si několik slibných brankových příležitostí. Ty však nedokázal proměňovat.

 

Košutka měla pomalejší start, ale po několika minutách a změně rozestavení zahrozila i ona. Zápas najednou měl rychlý spád a hra se přelévala z jedné strany na druhou, což se divákům muselo líbit.

 

Největší šanci prvního poločasu měl domácí útočník Michal Baran, ale ani na dvakrát nedokázal ve stoprocentní šanci skórovat. A tak přišel trest. Ve třiatřicáté minutě byl ve vápně faulován Triner a rozhodčí Fanfule odpískal pokutový kop. K němu se postavil Libor Kovařík a bezpečně penaltu proměnil - 0:1!

 

Pět minut před poločasovou přestávku se objevil v obrovské šanci hostující Tomáš Pekník, ale trefil pouze brankáře Barocha. A i na druhé straně se potvrdilo známé pořekadlo „nedáš, dostaneš“. Domácí okamžitě podnikli rychlý protiútok, který dostal do samostatného úniku Michala Barana, jenž vyrovnal na poločasových 1:1 střelou podél brankáře Frémunda.

Kalaš vystřelil Košutce tři body

I do druhého poločasu vstoupil lépe domácí Nepomuk, ale nic víc, než dlouhou sérii rohových kopů si nevytvořil. Naopak udeřit dokázala Košutka. V pětašedesáté minutě se do velké šance dostal Triner, jeho střelu ještě brankář Baroch vyrazil, ale jen k letní posile Košutky Janu Kalašovi, který oslavil první branku v dresu Košutky – 1:2!

 

Pojišťovací branka mohla přijít o deset minut později, ale Tomáš Pekník se svou nabídnutou šancí naložil trestuhodně, když z malého vápna nedokázal překonat brankáře Barocha.

 

Závěrečná tečka ale přišla. Minutu před koncem vyslal na bránu krásný projektil Jakub Chabr a dal tak skóre konečnou podobu – 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér FK Nepomuk: Tohle se mi těžko hodnotí. Zápas mohl být rozhodnut během patnácti minut, kdy mělo být 5:0 a nebylo se o čem bavit. Pokud nezlepšíme koncovku, nemůžeme myslet na body.

TJ Košutka Plzeň
Filip Řežábek, kapitán TJ Košutka Plzeň: Jsme rádi, že jsme po ztrátě z prvního kola dokázali doslova urvat 3 body. Utkání bylo velmi útočné se spoustou šancí na obou stranách. Nakonec jsme byli šťastnějším týmem my.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Březák [-] (79. J. Viktora [-] ) , J. Vokurka [-] (76. A. Viktora [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , V. Janoch [-] (76. J. Ticháček [-] ) , P. Panc [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - J. Kalaš [-] , D. Triner [-] (88. M. Janča [-] ) , F. Řežábek [-] (82. J. Hemzáček [-] ) , J. Holec [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] (67. J. Chabr [-] ) , K. Liška [-] , T. Pekník [-] (86. P. Kerndl [-] ) , L. Kovařík [-] , F. Fikar [-]

ŽK: 67. M. Březák , 76. P. Panc - 32. J. Kalaš , 48. P. Macht , 80. J. Holec . ČK: 85. P. Panc .
Hráči zápasu: J. Kalaš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MIFKOVÁ Hedvika, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.