2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby skončilo lépe pro domácí, na hřišti musela zasahovat záchranka!


Branky


24. M. Wolf , 90. J. Bárta
0

První kolo a hned derby! Tlumačov přivítal Mrákov, kterému se podařilo loni postoupit z I.B třídy. Zatímco domácí byli v plné sestavě, tak hostujícímu Mrákovu chybělo hned pět hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wolf vstřelil vedoucí branku, pro F. Copáka musela přijet záchranka

Utkání mezi Tlumačovem a nováčkem I.A třídy Mrákovem začalo lépe pro domácí START, který byl častěji na míči a stále hledal možnost prostrčení míče mezi obranou Mrákova na lépe postaveného spoluhráče.

 

Skulinka se otevřela v šestadvacáté minutě. Domácí záložník Martin Wolf se pěkně uvolnil, naskočil si na centrovaný balón a hlavou rozvlnil síť! Tlumačov tak mohl slavit vedoucí branku – 1:0!

 

Hosté z Mrákova hrozili z rychlých protiútoků, ale žádný z nich nebyl tak nebezpečný, aby překonal domácí gólmana Touše.

 

Ve 40. minutě přišel nepříjemný moment pro domácí družstvo a fanoušky. Středopolař František Copák si totiž z nepříjemného střetu s protihráčem odnesl otřes mozku. Pro Copáka následně musela přijet záchranná služba, která ho odvezla do nemocnice.

 

Na výsledku v první půli to ale nic nezměnilo. O jediný zásah zápasu se postaral tlumačovský M. Wolf.

Bárta v závěru pečetil vítězství

O poločasové přestávce přišla průtrž mračen, což přišlo vhod hostím. Ti jako by pokropeni živou vodou začali lépe kombinovat a byli aktivnější právě oni.

 

Mrákovští se snažili ze všech sil srovnat skóre, ale v zakončení jim chybělo trochu potřebného štěstíčka. Hosté však nic nebalili a postupem času stupňovali svůj tlak a drali se za vyrovnáním.

 

Domácí v závěru cítili, že vyrovnávací branka je na spadnutí, ale v 90. minutě to byli naopak oni, kdo skóroval! Nepovedený centr z kopaček mrákovského hráče založil rychlý protiútok, na jehož konci byl Jiří Bárta, který výstavní trefou podtrhnul výhru svého týmu.

 

Tlumačovští tedy mohli slavit úspěšný start a první tři body v sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal, hráč TJ Sokol Mrákov: Osobně si myslím, že jsme si alespoň za druhý poločas ten bod zasloužili, ale tak už se soustředíme na další zápas a Tlumačovu to budeme chtít vrátit u nás v derby na jaře.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , L. Hruška [-] , M. Tesař [-] - J. Minařík [-] (46. Z. Bláha [-] ) , L. Leitl [-] , J. Brichcín [-] (69. T. Řezníček [-] ) , J. Bárta [-] , F. Copák [-] (40. M. Frček [-] ) - J. Pfeifer [-] - M. Wolf [-] (84. R. Šindelář [-] )

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - J. Dufek [-] , V. Vojtko [-] (83. J. Zahrádka [-] ) , P. Vondraš [-] - A. Kopecký [-] , P. Michálek [-] , M. Smazal [-] , V. Eliáš [-] , T. Duffek [-] - M. Kabourek [-] (62. L. Konopík [-] ) , P. Váchal [-]

ŽK: 28. J. Brichcín , 44. J. Pfeifer , 55. L. Hruška , 80. L. Leitl - 59. P. Vondraš , 65. J. Dufek , 73. P. Váchal .
Hráči zápasu: J. Bárta .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Duda Václav - KULHÁNEK Milan, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.