0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany vstoupily do I.A třídy těsnou výhrou ve Svéradicích


Branky


0

Utkání nováčků nebo spíše starých známých? Los prvního kola totiž svedl k duelu dva týmy, které loni hrály Krajský přebor. Zápas nabídl pouze jednu branku, kterou zaznamenal Tadeáš Cibulka již ve druhé minutě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany se dostaly do vedení po rychlém protiútoku

Svéradice nastoupily proti B týmu Rokycan v sestavě, ve které dosud nehrály. Možná i to stálo za časně inkasovanou brankou. 

 

Domácí šli do útoku a po střele, kterou gólman Rokycan vyrazil, udělali dvě hrubé chyby uprostřed hřiště, kterých dokázali Rokycanští využít v podobě přesně zakončeného rychlého protiútoku. Na konci jejich brejku stál Tadeáš Cibulka, který tak již ve druhé minutě otevřel skóre - 0:1!

 

Svéradicím zbýval téměř celý zápas na vyrovnání či otočení skóre, ale přes značné množství šancí se jim branka vstřelit nepovedla. Velkou šanci měl Vachuška, ale jeho hlavička nebyla přesná. Další šanci v první půli měl Roman Kába, který šel sám na rokycanského brankáře Wohlmutha. Svou příležitost však vyhodnotil špatně, a tak poločas vyzněl lépe pro hostující celek.

Šancí plno, gól žádný

Domácí měli ve druhém poločase o něco více ze hry, ale nedokázali svou mírnou převahu přetavit v gól. Hosté z Rokycan hrozili pouze z protiútoků.

 

Šance na vyrovnání mohla přijít, ale rozhodčí Žák odmítl odpískat pokutový kop po zákroku na Romana Kábu. Podle jeho slov by se na penaltě shodli všichni zúčastnění.

 

Příležitost pro domácí přišla pár minut před koncem, ale střelu Václava Brůhy z hranice šestnáctky rokycanský brankář vyrazil na břevno.

 

Rokycany ve druhém poločase mohly svůj náskok navýšit, ale jejich šance skončila pouze na tyči. Utkání tedy skončilo tím nejtěsnějším vítězstvím, které si odváží právě rokycanské béčko.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Roman Kába, hráč FK Svéradice: Odehráli jsme dobrý zápas, ve kterém nás bohužel chyba na začátku stála celý bod, ale máme se od čeho odpíchnout a příští zápas bodovat.

FC Rokycany B
Jan Sefzig, hráč FC Rokycany B: V létě proběhlo hodně změn, postupně se formujeme v nové partě, sezóně a soutěži. Body a pocit vítězství, po pádu z KP pro nás nejdůležitější věci. Výhra se štěstím, ale s bojovností a nasazením.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , M. Jedlička [-] (88. M. Vít [-] ) , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] , M. Heimlich [-] , M. Jiřinec [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , T. Cibula [-] (89. O. Havlíček [-] ) , J. Vitouš [-] , P. Pfeifer [-] (62. O. Mourek [-] ) , J. Koc [-] (46. J. Kořínek [-] ) , J. Řapek [-] , L. Brož [-] , L. Kouřil [-] , J. Planeta [-] , J. Lev [-]

ŽK: 32. M. Jedlička , 40. S. Makovec , 55. F. Nováček - 47. L. Brož , 51. J. Lev , 85. P. Pfeifer .
Hráči zápasu: R. Kába - M. Wohlmuth .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žák Adam - SCHNEIDER Josef, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.