Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka svedla s Kralovicemi pohledný souboj, hosté byli nakonec šťastnější


0

Košutka, která se udržela v soutěži díky vyhranému barážovému dvojutkání, přivítala Kralovice, které by chtěly mířit na vyšší pozice, než tomu bylo v loňské sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili penaltu, hosté poté trestali

Od prvních minut bylo vidět, že oba týmy jsou nervózní. Jak domácí, tak hosté kupili velkém množství nepřesností, a tak šance skončily dříve, než začaly.

 

Jako první vystrčily růžky Kralovice, které zpřesnily svou hru a začaly si vytvářet i šance. Ty však nebyly natolik vyložené, aby ohrozily brankáře Frýdla.

 

Skóre se měnilo poprvé v 18. minutě. Domácí Libor Kovařík vyslal na Bodurku skákavou střelu, kterou brankář hostí nedokázal zkrotit a domácí vedli 1:0!

 

Vyrovnáno bylo ihned po výkopu, a to celkem kuriózním způsobem! Kralovický Miloš Kulhánek dostal na malé vápno přihrávku ze strany, která vyšachovala domácího brankáře postávajícího mezi své útočiště. Kulhánek však míč netrefil tak, jak by si představoval a místo odkryté klece trefil brankáře Frýdla stojícího vedle brány, ten si ale míč nešťastně srazil za svá záda a bylo vyrovnáno – 1:1!

 

Pět minut před přestávkou dostala Košutka výhodu pokutového kopu! Pronikajícího Kalaše zastavil nedovoleným způsobem jeden z hráčů hostí a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K tomu se postavil obránce Macht, ale toho pěkným zákrokem vychytal brankář Bodurka. Skóre tedy bylo stále vyrovnané.

 

Když už to vypadalo, že první půle skončí nerozhodně, slova se ujal hostující Ondřej Dušička, který zakončoval pěkně zahraný rohový kop – 1:2! Kralovice tak šly do kabin veselejší.

Košutka měla šance, ale Lavička navýšil náskok Kralovic

Do druhé půle nastoupila Košutka s tím, že se bude snažit vyvinout tlak a srovnat skóre. První část plánu vyšla na jedničku. Z kulminujícího tlaku vznikly dvě šance, které ovšem Rolko s Kovaříkem nedokázali přetavit v gól.

 

Kralovičtí se soustředili na bránění hubeného výsledku a do útoku přecházeli jen sporadicky. V 84. minutě ale utekl kanonýr Jan Lavička a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal – 1:3!

 

Košutka ale nesložila zbraně a už o pár vteřinek později snížila. Na konci pohledné kombinace byl opět Libor Kovařík, který tedy ještě domácím vykřesal jiskřičku naděje – 2:3!

 

Ta ale zhasla společně s posledním hvizdem do píšťalky a Kralovice si tak připsaly cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Bylo vidět, že je to úvod sezóny a na naše kopačky se vkradla nervozita a hodně nepřesností. Postupem času jsme si byli jistější v kramflecích a hru zpřesnili. Podle mého soudu rozhodl konec prvního poločasu, kdy jsme neproměnili pokutový kop a vzápětí inkasovali zbytečně gól do šatny z rohu. Na druhou stranu jsme podle mě nebyli horším týmem, bojovali jsme do posledního hvizdu. Soupeři gratuluji k tříbodovému vstupu do soutěže.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Řežábek [-] (82. M. Primas [-] ) , F. Fikar [-] (65. J. Holec [-] ) , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] , K. Liška [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Kalaš [-] (72. J. Chabr [-] ) , J. Hemzáček [-] (46. D. Triner [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Chvosta [-] , M. Kulhánek [-] , M. Horyna [-] (57. M. Zeman [-] ) , P. Bulín [-] (61. M. Pánek [-] ) , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , O. Dušička [-] , D. Hyneš [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 75. P. Macht , 90. M. Primas - 86. J. Lavička .
Hráči zápasu: L. Kovařík - J. Lavička .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Brůha Radek - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.