Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov má na kontě první výhru!


Branky


0

Dlouhých 12. kol čekali holýšovští hráči na první tříbodový zisk, dočkali se až teď, proti Vejprnicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holýšov začal výtečně

Narozdíl od Nýrska, v Holýšove zanechal prudký déšť a vítr paseku pouze co se týče absence elektřiny a teplé vody, ovšem oba týmy ukázaly, že fotbal není pro slečinky a i za těchto ztížených podmínek se rozhodly utkání odehrát.

 

Na mokrý, ale ne podmáčený trávník vstoupili tou pravou nohou spíše hráči domácího Holýšova, který se krčí na samém chvostu tabulky a podzimní část sezóny rozhodně může nazvat za tragickou. Tentokrát to ovšem začalo vše na jedničku. Po půl hodině hry se totiž míč dostal až k Vnoučkovi a ten dostal míč za záda bezmocného Faltuse. Ten do konce poločasu mohl inkasovat ještě jednou, ale Valachovič svou střeleckou smůlu neprotrhl. 

 

 I na druhé straně ovšem bylo živo. Po pěkné kombinaci se na pravé straně uvolnila dvojice Křen - Davídek, ale zakončující Paul branku přestřelil. 

Druhý poločas plný branek

Ve druhém dějiství se ale s proměňováním šancí protrhl pytel. Nejdříve zvýšil již na 2:0 nejzkušenější holýšovský borec, Pavel Trhlík, jenž tak svůj tým přiblížil ještě blíže k zisku tří bodů. Vejprnice se ovšem nevzdaly a v 64. minutě přišel kontaktní gól, který ještě vykřesal šanci na zvrat. Po pěkné a rychlé kombinační akci se totiž prosadil z hranice vápna Petr Davídek. Radost si ovšem hosté užívali pouhou minutu, hned v 65. minutě si totiž premiérovou branku v této sezóně připsal Panoška a dvoubrankové vedení bylo opět na světě.

 

Vejprnice nakonec i přes tlak v závěrečných minutách dokázaly jen srovnat díky pěkné trefě Lukáše Kuhajdy z přímého kopu, čímž pouze korigovaly na konečných 3:2 a Holýšov mohl slavit.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "My jsme opět nezvládli zápas s papírově slabším soupeřem. Zápas to byl vcelku vyrovnaný, ale Holýšov jednoduše víc chtěl a bojoval a nakonec i zaslouženě zvítězil."



Sestavy


FK Holýšov
V. Horáček [-] - M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-] , J. Vnouček [-] , P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , J. Valachovič [-] , T. Panuška [-] , J. Roztočil [-] , V. Kaas [-]

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - L. Paul [-] , L. Kuhajda [-] , D. Křen [-] , P. Davídek [-] , P. Ženíšek [-] , P. Bárta [-] , F. Heindl [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pálek Ondřej - VOLF Michal, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.